PhotoShop romanian forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Ce parere aveti de forum?

Chestionarul s-a închis pe data de 10-Iul-2007, 15:12:10

Dragut
5
31%
Se putea mai bine
2
13%
Mai ai multe de facut la el
1
6%
Las-o balta
6
38%
Tine-o tot asa
2
13%

Voturi totale: 16

skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de skeleton »

skeleton scrie:nu merge
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

Cred ca i probleme cu net-ul.astfel nu imi explic :| .....am pus si cativa prieteni sa testeze si merge perfect....sa mai incerce altcineva de pe forum si sami spuna daca merge, si mai incarca si tu, imposibil sa nu mearga..
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

dau ca prostul click pe alea doua linkuri, cand colo, adresa e alta. Modifica primul mesaj si adauga adresa care merge.
Doua critici am, in rest forumul e destul de bun (pentru inceput):
1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload
2. Tema nu mi se pare potrivita pentru o comunitate de grafica. Ceva mai colorat cred ca s-ar potrivi perfect. Tema actuala s-ar potrivi mai mult la o comunitate de MacOS :)
Iti urez un succes cat mai mare cu forumul, merita :)
LE: Oare care n-a avut ce face si a votat Las-o balta? Gest de nesimtire :?
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

Doamen, imi cer imense scuze, am uitat sa spun ca am modifcat domeniul, sczue inca odata, voi lucra la o tema noua in curand, o sa incerc sa o fac cat ami placuta.
Da mi-am dat seama, sunt oamenii care se plictisesc si nu au ce face, eu nu ma simt prost ca ca au pus Las-o Balta, dar sa imi deie motive, nu asa aiurea.... deci link-ul e http://photoshopmania.info ....sorry again...
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Prin "Gest de nesimtire" am vrut sa spun vot fara sa spuna si motivul. Fiecare poate vota ce vrea, doar suntem in democratie. Sa nu inteleaga unii gresit.
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

Nu stai linistit, eu cel putin am inteles la ce te refereai, ei sa voteze ce vor, dar sa si justifice, pun pariu ca jumate din ei nici macar nu au vazut formul ;)..
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload?
Adica, la ce te referi pe orice link? doar un link am :D http://www.photoshopmania.info ....
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

ma refeream la linkurile din interiorul paginii. Poate doar la mine e asa.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

kix_mc3 scrie:
1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload?
Adica, la ce te referi pe orice link? doar un link am :D http://www.photoshopmania.info ....
  • Ultima modificare efectuată de către kix_mc3 la 06-Iul-2007, 23:21:13, modificat de 1 dată în tot
Dar ai uitat sa mentionezi ca adinaurea ti-ai modificat primul mesaj !
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

da...sczue din nou...:)....nu e nimeni sa imi spuna cum sta din privinta SEO..
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”