nu e... este index_body si admin_forums...fara modificari ce trebuie facute pentru mod-ul respectiv deci sunt curate de aceea apare ok forumul...lasa ca o sa ma mai chinui eu..daca nu renunt la idee...am imbatranit ...merci oricum pentru timpul acordat
[quote="Gaby Stan"]nu e... este index_body si admin_forums...fara modificari ce trebuie facute pentru mod-ul respectiv deci sunt curate de aceea apare ok forumul...lasa ca o sa ma mai chinui eu..daca nu renunt la idee...am imbatranit ...merci oricum pentru timpul acordat[/quote
Daca nu reusesti , posteaza arhiva cu fisierele ce trebuie modificate pt. acel MOD , nicidecum nu renunta .
PE CUVINTUL MEU CA MATI AMETIT DE TOT! Nu am inteles nimik din mesajele voastre , si pun pariu ca nu sunt singurul !!! Mai daca tot am dat inainte cautare subiecte (discutate) si mia aratat mesajele voastre referitoare la iconitele de pe forumuri, ei bine am zis ca daca va urmaresc mesajele poate nu mai e nevoie sa va stresez si yo , insa .....teapa , nu am priceput ce ,unde,cum trebuie procedat pt a avea icoanele dorite pt fiecare forum in parte ! Acum daca tot vati intins la explicatii ,poate o face careva si pe intelesul alora mai incepatori ca mine! Sa aflu si eu ce trebuie ca sa pot introduce ce icoane doresc la fiecare forum in parte!Sper....
Lam luat modul si lam suit de acum 2 saptamini pe server dar......in rest nu am facut nimk pt ca nici nu am priceput de la voi ce-ar mai fi trebuit facut....deci raspunsul tau binevoitor Aliniuz nu e tocmai cazut bine, dar cum se zice...intentia conteaza! Man ,am luat acp iconul asta si lam pus pe server dar mai departe nu am habar ce sa fac ca sa obtin modificarile acelea de iconite, asta e durearea ca restul stiam sa le fac pina sa apuci sa zici ceva! Deci, am nevoie de ajutor pt...de aici incolo... (ms. anticipat)