Poza la categorie sau forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
|Robert|
Utilizator înregistrat

Poza la categorie sau forum

Mesaj de |Robert| »

Cum as putea pune in partea stanga o poza/logo la o categorie noua sau forum cand se creeaza sau dupa ce este creeata?

Ma poate ajuta si pe mine cineva?
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

Da... am luat cel de acolo dar mam inpotmolit in admin_forums.php deoarece eu in cod mai am instalat si un subforum!

Cod:

[FIND]:
$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''",

text trunchiat de admin

Ceva idei ?

sar putea si alte fisere sa fie vb aia cu probleme.
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

admin_forums.php este singurul in care nu ma descurc... restul sunt ok.

Pls ajuta-ma cu acesta.

Multumesc anticipat
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Chiar nu era nevoie sa postezi tot fisierul....
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

credeam ca asa este mai bine pt voi sa vedeti toata sursa.. eu nu stiu, si imi cer scuze daca am gresit.

este vorba doar de acele sql randuri.... pe care nu leam dat de capat

sper ca voi care sunteti experti in phpbb sa ma ajutati

Multumesc inca o data.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

eu nu am instalat acest mod si nu stiu in ce masura te pot ajuta. treb sa fii atent la ce apare in plus in modificarea respectiva. poti sa incerci urmatoarele, insa inainte de asta te rog sa faci un backup la fisierul admin_forums.php. nu garantez ca o sa mearga, dar incearca asta:

[CAUTI]

Cod: Selectaţi tot

$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_parent, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ") 
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . $new_cat . ', ' . $new_parent . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";

[INLOCUIESTI CU]

$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, forum_icon, cat_id, forum_parent, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ") 
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', " . $new_cat . ', ' . $new_parent . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";

[CAUTI]

$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . " 
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = $new_cat, forum_parent = $new_parent , forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . " 
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);
[INLOCUIESTI CU]

$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . " 
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = $new_cat, forum_parent = $new_parent , forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_icon = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . " 
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);

[CAUTI]

$sql = "INSERT INTO " . CATEGORIES_TABLE . " (cat_title, cat_order) 
VALUES ('" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['categoryname']) . "', $next_order)";
[INLOCUIESTI CU]

$sql = "INSERT INTO " . CATEGORIES_TABLE . " (cat_title, cat_order, cat_icon) 
VALUES ('" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['categoryname']) . "', $next_order, $caticon)";
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

Multumesc,

poza apare acuma sub forma:

poza / forum
dscrierea forumului

cum pot sa fac ca acea poza sa apara si inaintea forumului dar si inaintea descrierii ? asa cum este la http://www.lumeanoastra.com/forum/

nu doar inaintea forumului

?

Multumesc
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

da un link catre forumul tau, ca asa nu-mi dau seama
|Robert|