Poza la categorie sau forum
Poza la categorie sau forum
Cum as putea pune in partea stanga o poza/logo la o categorie noua sau forum cand se creeaza sau dupa ce este creeata?
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Da... am luat cel de acolo dar mam inpotmolit in admin_forums.php deoarece eu in cod mai am instalat si un subforum!
Cod:
[FIND]:
$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''",
text trunchiat de admin
Ceva idei ?
sar putea si alte fisere sa fie vb aia cu probleme.
Cod:
[FIND]:
$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''",
text trunchiat de admin
Ceva idei ?
sar putea si alte fisere sa fie vb aia cu probleme.
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eu nu am instalat acest mod si nu stiu in ce masura te pot ajuta. treb sa fii atent la ce apare in plus in modificarea respectiva. poti sa incerci urmatoarele, insa inainte de asta te rog sa faci un backup la fisierul admin_forums.php. nu garantez ca o sa mearga, dar incearca asta:
[CAUTI]
[INLOCUIESTI CU]
[CAUTI]
[INLOCUIESTI CU]
[CAUTI]
[INLOCUIESTI CU]
[CAUTI]
Cod: Selectaţi tot
$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_parent, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . $new_cat . ', ' . $new_parent . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";
[INLOCUIESTI CU]
$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, forum_icon, cat_id, forum_parent, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', " . $new_cat . ', ' . $new_parent . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";
[CAUTI]
$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . "
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = $new_cat, forum_parent = $new_parent , forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . "
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);
$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . "
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = $new_cat, forum_parent = $new_parent , forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_icon = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . "
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);
[CAUTI]
$sql = "INSERT INTO " . CATEGORIES_TABLE . " (cat_title, cat_order)
VALUES ('" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['categoryname']) . "', $next_order)";
$sql = "INSERT INTO " . CATEGORIES_TABLE . " (cat_title, cat_order, cat_icon)
VALUES ('" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['categoryname']) . "', $next_order, $caticon)";
Multumesc,
poza apare acuma sub forma:
poza / forum
dscrierea forumului
cum pot sa fac ca acea poza sa apara si inaintea forumului dar si inaintea descrierii ? asa cum este la http://www.lumeanoastra.com/forum/
nu doar inaintea forumului
?
Multumesc
poza apare acuma sub forma:
poza / forum
dscrierea forumului
cum pot sa fac ca acea poza sa apara si inaintea forumului dar si inaintea descrierii ? asa cum este la http://www.lumeanoastra.com/forum/
nu doar inaintea forumului
?
Multumesc