MOD-urile folosite de phpBB.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1.Ce mod trebuie sa folosesc sa afisez:
În total 81 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 7 înregistraţi, 3 ascunşi şi 71 vizitatori , 31 din ei în ultima oră.
?
2. Ce mod trebuie sa folosesc sa afisez:
Sectiunea:
Informaţii rapide
· Mesajele scrise de la ultima vizită
· Mesajele proprii
· Mesajele la care nu s-a răspuns
× Marchează toate forumurile ca fiind citite
?
În total 81 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 7 înregistraţi, 3 ascunşi şi 71 vizitatori , 31 din ei în ultima oră.
?
2. Ce mod trebuie sa folosesc sa afisez:
Sectiunea:
Informaţii rapide
· Mesajele proprii
?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Last visit MODphpromania scrie:1.Ce mod trebuie sa folosesc sa afisez:
Aici nu este nici un mod ci doar de o modificare manuală a interfeţei. Uzual aceste linkuri sunt în partea dreaptă-sus a forumului, doar le-am mutat într-o căsuţă nouă căreia i-am dat numele de Informaii rapide şi i-am pus target pe viewonline.php. Tot în căsuţă am adăugat şi link-ul "Marchează toate forumurile ca fiind citite" pentru gruparephpromania scrie:2. Ce mod trebuie sa folosesc sa afisez:
Sectiunea:
Informaţii rapide
· Mesajele proprii

În partea dreaptă-sus am adăugat linkul "Mesajele din ultimele 24 de ore" a căruit ţintă este search.php?search_author=*&sort_by=0&so ... rch_time=1

- BuGsY
- Fost coleg
Pentru Newsletter, momentan nu folosim nici o MODificare, anunţurile sunt trimise manual de către unul din administratorii phpBB.ro
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
aha s-a facut un group si trimite mail ... ahaBuGsY scrie:Pentru Newsletter, momentan nu folosim nici o MODificare, anunţurile sunt trimise manual de către unul din administratorii phpBB.ro
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: re:
ai ajuns acasa?IronAngel scrie:Salut!
am verfificat deja aici si sunt mai multe link-uri care nu functioneaza! Cand am sa ajung acasa am sa pun o lista cu ele! (nu am lista la mine)
c'ya

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
am ajuns numai ca lista nu mai este! Nu-i nimik la o urmatoare cautare voi pune si link-urile care nu functioneaza. Imi aduc aminte ca in seara aceea incercam sa downloadez MOD-uri si printre link-uri mai erau si "moarte"
c'ya

c'ya

Cum e facut k sa arate numarul de linkuri pe care o are fiecare categorie?BuGsY scrie:Păi avem instalate MOD-urile Link Manager Mod (vizualizare),