Restul modificarilor ţin de design; acestea de mai sus fiind principalele MOD-uri instalate. Fac precizarea că Topics Anywhere de la phpBB.ro este o versiune mai veche şi nu este setată!
10q pentru raspuns! As vrea si eu sa instalez At a glance dar nu gasesc de unde sa-l downloadez! In sectiunea download nu este decat forumul cu MOD-ul instalat! daca stie cineva un link!
Merci
Ultima oară modificat 29-Feb-2004, 01:49:42 de către IronAngel, modificat 1 dată în total.
merci ptr raspunsuri, am incercat link-ul catre arhiva de la phpBB.ro inainte sa pun intrebarea despre At a glance Tocmai de accea am intrebat pentru ca nici pe phpBB.com nu il gasesc! 10q
Am găsit subiectul de teste beta pentru "at a glance" la phpbb.com care te trimite la Baza de Date a MODificărilor.... însă se pare că nu mai este în baza de date.
Alte MOD-uri instalate pe phpbb.ro: External Forum Redirect (un exemplu este redirectarea topicului Apache, Php şi MySQL către forumul de pe phpromania.net) şi LOG Action MOD, o modificare pentru urmarirea activitatii administratorilor si moderatorilor in forum.
In lucru este introducerea unei modificari pentru un Newsletter.
merci ptr raspunsuri! tot ce am vrut este sa le culeg si eu pe toate pentru eventuale traduceri, dar nu le gasesc ma intrebam daca a-ti putea sa postati link-uri catre versiuni functionale are MOD-urilor mentionate in acest topic.