www.sibiul.ro/forum -> pareri si sugestii despre site/for

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ovisopa »

dorin scrie:Chiar si daca ai moduri instalate patch-ul ala de se face pe server ti le va pastra, insa cred ca va trebui sa apelezi la admin-ul serverului.
pai am spus si eu mai sus ( chiar daca nu prea corect gramatical vorbind :D ) ca nu prea am access sa rulez patchul de pe server.

Deocamdata am ajuns la linia 430 din 2700 :(( .. sper sa mearga, eu am vazut ceva modificari si la unele tabele , dar nu am vazut nici o modificare la tabele cand am rulat fisierul upgrade_to_latest.php din directorul install, rezultatul asta a fost :

Information

Database type :: mysql
Previous version :: 2.0.8a
Updated version :: 2.0.13
Updating database schema

Progress :: No updates required
Updating data

Progress :: No updates where required
Updating version and optimizing tables

Progress :: . . Done
Result :: No errors
Update completed
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Numai numarul versiuni este schimbat in baza de date si nu structura unor tabele.
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de ovisopa »

ce ma streseaza forumu asta , pe local merge bine da cand il pun pe net nu merge .. nush ce are cu page_tail.php message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

sau cand incerc sa deschid alte pagini imi da eroarea asta : phpBB : Critical Error

Could not open sibiul template config file

mai studiez
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”