www.tutorial-z.org/ip cam seamănă, ne ?
La rezoluţia folosită nu mai vorbesc că e codul nostru..
Cod: Selectaţi tot
<script type="text/javascript">document.write(screen.width+'x'+screen.height);</script>
Cod: Selectaţi tot
<script type="text/javascript">document.write(screen.width+'x'+screen.height);</script>
Nu facem director stai liniştit, ne gândeam în trecut la asta dar momentan avem alte soluţii. Hai mă, ştiu foarte bine că ai vrut doar să faci ca noi, şi tu ştii asta. Nu vreţi să faceţi şi un PR Checker ? Nu de alta dar ar fi foarte interesant.Madalin_Assul scrie:Scuze Muzet pentru acel cod, explosive a vrut sa-mi faca o surpriza dar se pare ca nu i-a reusit! In primul rand daca un forum face ceva si dupa altcineva nu inseamna ca a copiat, de exemplu noi avem un director si poate vrei sau vreti sa faceti si voi unul, pot zice ca ma copiati? Nu cred! La acea faza cu acel cod iti dau dreptate.... nu stiu ce ia trecut prin cap...
Nu fulgii care ning. În grabă dar cam seamănă, adică.. şi textele erau la fel.. tot în grabă ?pK - eXplosive scrie:Fulgii care ning? I'a facut Daltex pentru Madalin, din cate stiu. Pagina am facut-o in graba, cu 2 tabele. Mare asemanare, nu am style.css daca vrei sa stii, oricum voi face maine una noua sa numai fie nici o discutie.
Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My ForumpK - eXplosive scrie:Fulgii care ning? I'a facut Daltex pentru Madalin, din cate stiu. Pagina am facut-o in graba, cu 2 tabele. Mare asemanare, nu am style.css daca vrei sa stii, oricum voi face maine una noua sa numai fie nici o discutie.
Of, acum încerci să scapi cu ajutorul "My Forum" ?Madalin_Assul scrie:Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My Forumasa ca nu mai faceti pe alti copiatori si nu ne mai muscati de fundulet, ok?
Stai linistit ca am si altceva de facut decat sa te pandesc pe tine!Muzet scrie:Of, acum încerci să scapi cu ajutorul "My Forum" ?Madalin_Assul scrie:Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My Forumasa ca nu mai faceti pe alti copiatori si nu ne mai muscati de fundulet, ok?
Nu noi vă muşcăm, vă muşcaţi singur.
Edit: Crezi că-mi pasă că eşti tu copiat ? Nu, îmi pasă că mă copiezi.![]()
Nu ne pândeşti ? Ba da, exact asta faci şi mai scoţi câte o "creaţie".
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator