parse error

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Marius Tim
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

parse error

Mesaj de Marius Tim »

Nici nu v-am invitat bine sa-mi vizitati forumul, ca am si patit-o... Am facut o modificare minora in fisierul lang_admin.php, si nu mai pot intra in panoul administratorului. Iata eroarea:
Parse error: parse error in /webhome/hardrock/forum/language/lang_romanian/lang_admin.php on line 713

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webhome/hardrock/forum/language/lang_romanian/lang_admin.php:713) in /webhome/hardrock/forum/admin/index.php on line 582

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webhome/hardrock/forum/language/lang_romanian/lang_admin.php:713) in /webhome/hardrock/forum/admin/index.php on line 583
ce anume e asta?
Marius Tim
Utilizator înregistrat

Mesaj de Marius Tim »

eu centrez, eu dau cu capul :))) am copiat fisierul respectiv din kitul de instalare, si problema s-a rezolvat :)
Marius Tim
Utilizator înregistrat

Mesaj de Marius Tim »

intrebarea ramane, totusi: nu se poate modifica ceva in fisierul ala, apoi transferat pe server? eu am gasit vreo doua greseli gramaticale acolo, la traducerea in lb romana, si altele in alt fisier, si se pare ca nu pot sa modific :(
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

ba da. se poate modifica fişierul.

probabil că din greşeală ai scos " ' " sau " ; " din final sau altceva.

o altă posibilitate este să fi dat enter după finalul mesajului în limba română.

Încearcă să faci modificări numai în textul dintre ghilimelele simple
ceva de forma:

$lang[tra_la_la] = 'Aici este mesajul în limba română, doar aici se modifică';
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”