my-design
my-design
pentru ca am vazut pe google viewtopic.php?t=9301&start=0&postdays=0 ... highlight= am zis hai sa postez.
In primul rand teko nu ma intrebat daca poate posta aici.
In al doilea rand nu era terminat.
HexString si`a pus copyright-ul dar nu stiu de ce a scos copyright-ul de la joomla.
Acum noul site my-design este de fapt un blog cu tutoriale photoshop copyright-ul de la wordpress l-am lasat.
Nu am postat pentru reclama pentru ca nu am nevoie am destul traffic si poate cei care urmaresc site-urile de genul pixel2life , good-tutorials si tutorialized au vazut deja site-ul.
Am postat pentru ca am vazut ca oamenii vorbesc de rau. Nu am 11 ani ...poate teko are nu stiu si nici nu ma intereseaza.
Acum as vrea sa va spune-ti parerea.
http://my-design.ro
Multumesc thiefunu.
PS: o rugaminte daca se poate un admin sau un moderator sa stearga vechiul topic facut de teko pentru ca nu isi are rostul.
In primul rand teko nu ma intrebat daca poate posta aici.
In al doilea rand nu era terminat.
HexString si`a pus copyright-ul dar nu stiu de ce a scos copyright-ul de la joomla.
Acum noul site my-design este de fapt un blog cu tutoriale photoshop copyright-ul de la wordpress l-am lasat.
Nu am postat pentru reclama pentru ca nu am nevoie am destul traffic si poate cei care urmaresc site-urile de genul pixel2life , good-tutorials si tutorialized au vazut deja site-ul.
Am postat pentru ca am vazut ca oamenii vorbesc de rau. Nu am 11 ani ...poate teko are nu stiu si nici nu ma intereseaza.
Acum as vrea sa va spune-ti parerea.
http://my-design.ro
Multumesc thiefunu.
PS: o rugaminte daca se poate un admin sau un moderator sa stearga vechiul topic facut de teko pentru ca nu isi are rostul.
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
va multumesc mult *thiefunu scrie:vai ma multumesc mult
Ar trebuie sa te simti mandru ca inca nu ai primit vreun raspuns

Din cate vad eu pe site-ul vostru aveti numai tutoriale originale, ceea ce e foarte bine:)
Cu traficul vad ca stati foarte bine... totul este ok

Tot ce pot sa zic este , succes

Comunitatea What's Funny
cu traficul da intradevar cu cat sunt mai multe tutoriale cu atat mai mult traffic .
Aw stats zice ca din 01 Nov 2007 - 00:00 pana in 12 Nov 2007 - 01:08 avem asa :
Unique visitors : 16.691
Number of visits : 21.558
Pages : 60.021
Hits : 1.294.518 ( adica un milion si ceva )
am postat aici pentru ca in topicul vechi facut de teko fara acordul meu (nici macar nu ma intrebat) era foarte populat de "jigniri" catre site si am vrut sa demonstrez ca nu este asa.
De forum nu ma pot ocupa deci nu este deloc activ in schimb site-ul are zic eu....traffic.
Aw stats zice ca din 01 Nov 2007 - 00:00 pana in 12 Nov 2007 - 01:08 avem asa :
Unique visitors : 16.691
Number of visits : 21.558
Pages : 60.021
Hits : 1.294.518 ( adica un milion si ceva )
am postat aici pentru ca in topicul vechi facut de teko fara acordul meu (nici macar nu ma intrebat) era foarte populat de "jigniri" catre site si am vrut sa demonstrez ca nu este asa.
De forum nu ma pot ocupa deci nu este deloc activ in schimb site-ul are zic eu....traffic.