Fiecare topic sa aiva flux Rss

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
XDYNX
Utilizator înregistrat
Versiune: 2.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Fiecare topic sa aiva flux Rss

Mesaj de XDYNX »

Fiecare topic sa aiva flux Rss.. cum pot sa fac asta pe forum ? ce sa intstalalez ?

:cry: help
Ultima oară modificat 26-Noi-2007, 14:34:47 de către XDYNX, modificat 1 dată în total.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Eu nu am inteles mai nimic din ce ai zis tu. Incearca sa folosesti o romana mai corecta!
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

Shadow of Wishes scrie:Eu nu am inteles mai nimic din ce ai zis tu. Incearca sa folosesti o romana mai corecta!
Româna se foloseşte mai corect nu mai "corectă"

El cred că se referă la faza ai cu anunţare prin email la un nou post într-un topic. Dacă ai phpbb3 cand răspunzi ai jos o căsuţă cu ceva anunţare cand apare un răspuns ca şi la phpbb2 (vezi forumul de faţă) dar trebuie ca hostul să aibă căsuţă de mail
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Tu cred ca nu prea ai facut multa gramatica (fara suparare), dar daca citesti cu atentie o sa iti dai seama ca e corect scris. "O romana mai corecta" este ca si cum ai spune "o engleza cat mai corecta" (macar tie iti suna bine "o engleza cat mai corect?" sau "o romana mai corect" ca sa nu ma refer la partea gramaticala).

Eu iti sugerez sa citesti de 2 ori inainte de a critica pe cineva :wink:
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
XDYNX
Utilizator înregistrat
Versiune: 2.0
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de XDYNX »

Este vorba despre rss cum este aici rss_feed.php la subiecte diverse.. eu vreau sa am rss pentru ficare subiect / topic .... intelegeti :?:
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”