Fun-SmS.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BeNnY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Fun-SmS.ro
Forumul Fun-SmS.ro il puteti gasi la http://www.fun-sms.ro/forum
In mare eu m-am ocupat de el... Si butoanele sunt traduse in limba romana...
In mare eu m-am ocupat de el... Si butoanele sunt traduse in limba romana...
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
e cool, ceva cat de cat diferit! Numarul de categorii este mare, dar avand in vedere varietatea de telefoane da o anumita organizare in mesaje!Ce stil foloseste?
Lucrul care mi-a atras atentia insa este numarul de vizitatori contorizat de statistici.ro
Acest contor este folosit si pe site?
c'ya

e cool, ceva cat de cat diferit! Numarul de categorii este mare, dar avand in vedere varietatea de telefoane da o anumita organizare in mesaje!Ce stil foloseste?
Lucrul care mi-a atras atentia insa este numarul de vizitatori contorizat de statistici.ro

c'ya

- BeNnY
- Utilizator înregistrat
Site-ul are circa 4000 de vizitatori/zi insa inainte nu avea forum. Ne-am decis acum sa facem si un forum... Asa ca avand in vedere numarul de vizitatori, presupunem ca forumul se va umple destul de repede... Asa ca ne-am gandit sa amenajam locul de pe acum.
"Lansarea oficiala" a forumului va avea loc abia peste o saptamana
Stilul este FI Apple Blue de la Forum Images
"Lansarea oficiala" a forumului va avea loc abia peste o saptamana
Stilul este FI Apple Blue de la Forum Images
-
- Utilizator înregistrat
acum apare ovisopa cu criticile 
ii misto dar ... ca de obicei tre sa pun eu un "dar ..."
In Opera nu se aliniaza la top partea din dreapta cu "Stirile Fun-SmS - Forum", "Discutiile recente pe forum" is puse la mijloc.. dar in IE separe ca apar sus .. nu m-am uitat in sursa sa vaz cum ii scris acolo .. dar poate te uitzi tu un pik sa vezi daca nu se poate face sa apara sus, sigur se poate.
Si mai e o chestie tot la partea aia din dreapta, de ex. in IE tabele alea 2 sunt aliniate la to .. totul e frumos si bine dar jos de tot apare poza aia din footer aiurea .. ca ea se gata dar nu are ceva inainte, ceva care sa continue borderu albastru inchis care e peste tot , sper ca ma intelegi .
Asta cred ca se poate rezolva daca la ultimul tabel , cel cu "Discutiile recente pe forum" i-ai da height="100%" .. cred ca o sa-l intinda pe tot spatiul gol care ramane acolo .
in rest e ok
numa bine la toata lumea
byez

ii misto dar ... ca de obicei tre sa pun eu un "dar ..."

In Opera nu se aliniaza la top partea din dreapta cu "Stirile Fun-SmS - Forum", "Discutiile recente pe forum" is puse la mijloc.. dar in IE separe ca apar sus .. nu m-am uitat in sursa sa vaz cum ii scris acolo .. dar poate te uitzi tu un pik sa vezi daca nu se poate face sa apara sus, sigur se poate.
Si mai e o chestie tot la partea aia din dreapta, de ex. in IE tabele alea 2 sunt aliniate la to .. totul e frumos si bine dar jos de tot apare poza aia din footer aiurea .. ca ea se gata dar nu are ceva inainte, ceva care sa continue borderu albastru inchis care e peste tot , sper ca ma intelegi .
Asta cred ca se poate rezolva daca la ultimul tabel , cel cu "Discutiile recente pe forum" i-ai da height="100%" .. cred ca o sa-l intinda pe tot spatiul gol care ramane acolo .
in rest e ok

numa bine la toata lumea

byez