da ne pui pe noi sa citim regulamentul dar tu nu pui copyright ! ce taran e romanu nu respecta munca altora . vai si ai pus si anticlick dreapta vroiam sa vad un link de la o poza ! Scrie : "Copyright Cozma nu stiu ce 2007" ar cam trebui sa iti fie rusine.
Elder scrie:Foarte tare 131 de useri inregistrati...Romania mare dar prostia si mai mare...sau poate plictiseala e de vina
<Begin> @Elder: sau poate vrem sa fim "tari" sa avem si noi un forum cu tutoriale luate de pe net fara copyright . @Elder <End>
Nu zic sa nu se ia tutoriale de pe net dar macar sa puna copyright .... eu am avut my-design.ro cu tutoriale 100% facute de mine ( din pacate nu mai exista ) si am gasit tutorialele mele pe forumuri din rusia , america , turcia si inca cateva ...si ghici ce aveau copyright si link catre site-ul meu asa se face .
Nu e frumos ce faci dai dovada de nesimtire fara suparare eu in locul tau as sterge forumul !
Si am impresia ca tu ai venit numai sa faci reclama la forumul tau cel tare.
Elder scrie:Foarte tare 131 de useri inregistrati...Romania mare dar prostia si mai mare...sau poate plictiseala e de vina
<Begin> @Elder: sau poate vrem sa fim "tari" sa avem si noi un forum cu tutoriale luate de pe net fara copyright . @Elder <End>
Nu zic sa nu se ia tutoriale de pe net dar macar sa puna copyright .... eu am avut my-design.ro cu tutoriale 100% facute de mine ( din pacate nu mai exista ) si am gasit tutorialele mele pe forumuri din rusia , america , turcia si inca cateva ...si ghici ce aveau copyright si link catre site-ul meu asa se face .
Nu e frumos ce faci dai dovada de nesimtire fara suparare eu in locul tau as sterge forumul !
Si am impresia ca tu ai venit numai sa faci reclama la forumul tau cel tare.
vb gura fara tine.. am postat pt pareri..nu ma intereseaza dak dai register..sau nu... astept pareri si sugestii....
Frate unde va gasiti ma toti. Fiti ma originali ca despre asta e viata ma.
Nu am vazut un forum in care sa se discute despre literatura (ca deh... nu citeste nimeni, eu as citi romane intregi daca as avea timp, mai ales eliage si cartarescu ), despre arta (nu neaparat arta clasica, ARTA DIGITALA & Fotografie)... etc