www.cozma.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
TripleH
Nou venit

www.cozma.myforum.ro

Mesaj de TripleH »

Un forum cu tutoriale:

PhotoShop
Counter-Strike
WoW
Mu Online
LineAge2

fotbal, bancuri, filme, muzica, si multe altele...doar intrati si Have Fun!

Nu uitati sa cititi regulamentul :lol:

Link: www.cozma.myforum.ro
Top-neT
Utilizator înregistrat

Mesaj de Top-neT »

Host ... rau
Te plictisesti de dat scroll
Netu e plin de tutoriale ....
Deci concluzia .. fa si tu ceva serios si cat mai unic ...
thiefunu
Utilizator înregistrat

Mesaj de thiefunu »

da ne pui pe noi sa citim regulamentul dar tu nu pui copyright ! ce taran e romanu nu respecta munca altora . vai si ai pus si anticlick dreapta vroiam sa vad un link de la o poza ! Scrie : "Copyright Cozma nu stiu ce 2007" ar cam trebui sa iti fie rusine.
Elder
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Elder »

Foarte tare 131 de useri inregistrati...Romania mare dar prostia si mai mare...sau poate plictiseala e de vina
thiefunu
Utilizator înregistrat

Mesaj de thiefunu »

Elder scrie:Foarte tare 131 de useri inregistrati...Romania mare dar prostia si mai mare...sau poate plictiseala e de vina
<Begin> @Elder: sau poate vrem sa fim "tari" sa avem si noi un forum cu tutoriale luate de pe net fara copyright . @Elder <End>

Nu zic sa nu se ia tutoriale de pe net dar macar sa puna copyright .... eu am avut my-design.ro cu tutoriale 100% facute de mine ( din pacate nu mai exista ) si am gasit tutorialele mele pe forumuri din rusia , america , turcia si inca cateva ...si ghici ce aveau copyright si link catre site-ul meu asa se face .

Nu e frumos ce faci dai dovada de nesimtire fara suparare eu in locul tau as sterge forumul !

Si am impresia ca tu ai venit numai sa faci reclama la forumul tau cel tare.
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

altceva mai bun nu aveti de facut? :)) myforum e un hobby la multi.. care n-au ce face si zic.. hai sa mi fac un forum sa vada lumea ce stie eu \:D/
Criminalul-X
Utilizator înregistrat

Mesaj de Criminalul-X »

misto dar domeniu ala schimba
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

Mesaj de 0pt!0NaL / NeVe »

toate de la myforum se copie unu de la altu

se lauda ca au forumuri si ei nici nu muncesc la el
TripleH
Nou venit

Mesaj de TripleH »

thiefunu scrie:
Elder scrie:Foarte tare 131 de useri inregistrati...Romania mare dar prostia si mai mare...sau poate plictiseala e de vina
<Begin> @Elder: sau poate vrem sa fim "tari" sa avem si noi un forum cu tutoriale luate de pe net fara copyright . @Elder <End>

Nu zic sa nu se ia tutoriale de pe net dar macar sa puna copyright .... eu am avut my-design.ro cu tutoriale 100% facute de mine ( din pacate nu mai exista ) si am gasit tutorialele mele pe forumuri din rusia , america , turcia si inca cateva ...si ghici ce aveau copyright si link catre site-ul meu asa se face .

Nu e frumos ce faci dai dovada de nesimtire fara suparare eu in locul tau as sterge forumul !

Si am impresia ca tu ai venit numai sa faci reclama la forumul tau cel tare.
vb gura fara tine.. am postat pt pareri..nu ma intereseaza dak dai register..sau nu... astept pareri si sugestii....
matzipan
Utilizator înregistrat

Mesaj de matzipan »

Frate unde va gasiti ma toti. Fiti ma originali ca despre asta e viata ma.

Nu am vazut un forum in care sa se discute despre literatura (ca deh... nu citeste nimeni, eu as citi romane intregi daca as avea timp, mai ales eliage si cartarescu ), despre arta (nu neaparat arta clasica, ARTA DIGITALA & Fotografie)... etc
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”