Forumul RomaniaFilm.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Richie
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forumul RomaniaFilm.ro

Mesaj de Richie »

Am vazut multe forumuri pe aici si sincer sunt putin intimidat. Toate care mai de care mai frumoase si mai de laudat.
In oceanul acesta de adresa arunc si eu linkul meu si va cer niste impresii despre forumul si eventual siteul nostru.

http://www.romaniafilm.ro/forum

Nu trebuie sa aveti rezerve din politete...Dupa cum se spune "Orice sut in fund este un pas inainte!" :)

Dupa cum spuneam astept parerile voastre.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Imi place, culorile se potrivesc cu cele ale site-ului :-)
Richie
Utilizator înregistrat

Mesaj de Richie »

Pe langa acele culori mai sunt cateva alte MODificari aduse. La genul NewsFader, ChatScript, Sistem de puncte, Calendar, Topic on every page, highlight, etc.
Pe langa acestea, marea majoritate a modificarilor este in partea de Administrare, de unde se modifica si cativa parametrii din cadrul siteului.
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

poate ar fi indicat o actualizare a forumului... de la versiunea 2.0.3 s-au gasit FOARTE multe probleme de securitate!!!
Richie
Utilizator înregistrat

Mesaj de Richie »

Din pacate ar fi o munca demna de cariera de piatra. Ne-ar lua cel putin inca 3-4 saptamani sa refacem modificarile aduse forumului. Sursa originala este foarte mult modificata.
Iti dai seama ca m-am gandit si eu la un update...insa mai degraba ne-am apuca doar de rezolvarea problemelor de securitate.
Sincer nu stiu ce sa-ti raspund pentru ca si tu ai dreptate.
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

foloseste patch-urile....
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

am si eu cateva comentarii legate mai mult de partea de design .. grafica.

#1. partea de loghin e putin ascunsa acolo, nu se prea vede user si parola , e un bug acolo, prima data am crezut ca e de la opera dar si pe IE arata lafel .. maritzi un pik casutza cu backgroundu ala albastru transparent si poate sa bolditzi cuvintele user si pass ...

#2. iconurile de la phpbb FAQ Cautare Lista membrilor .... cred ca sunt facute pt background deschis si de aia se vad colturile alea tzuguiate, poate ar fi bine sa le editati un pik ;)

#3. iconurile de la mesaje (nu din index.php) din forumuri sunt micite din sintata HTML ... daca ati mici si pozele inainte si sa puneti direct unele mai mici arata mai bine. Si daca ar fi dupa mine as schimba culoarea mov a iconurilor cu mesaje noi in ceva mai spre portocaliu sau galben ..

Hope this helps :)

In rest, numa bine si la cat mai multi vizitatori :P

see ya
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”