Forum ... despre orice
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Forum ... despre orice
www.pascaru.ro/forum
Un forum despre orice, muzica, jocuri, filme, stiri si multe altele. Intrati si voi, ajutati la cresterea forumului.
Daca aveti sugestii nu ezitati sa imi spuneti.
Un forum despre orice, muzica, jocuri, filme, stiri si multe altele. Intrati si voi, ajutati la cresterea forumului.
Daca aveti sugestii nu ezitati sa imi spuneti.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
userii, majoritatea sunt cred boti, si nu stiu cum sa scap de ei, am luat de la voi de pe site anti-bot-question-mod_v_3_0_0 dar nu stiu ce sa fac cu el, eu doar ma ocup de forum, nu eu l-am facut si nu am eu servarul dar am acces la el, cum pot sa sterg userii care nu sunt "oameni" ? si teme de unde mai pot lua si cum sa le instalez ? raman dator, dar va rog daca puteti sa imi explicati, sunt nou pe forum dupa cum vedeti 
P.S: am pus codu de identificare vizual si mail de confirmare de catre user

P.S: am pus codu de identificare vizual si mail de confirmare de catre user
- cadastru
- Utilizator înregistrat
cam da .. addYTzu .. cred ca ai dreptate.. interesanta chestia... oare de unde are baza de date.. k merge de un spam
))))) glumeam...
habar nu am sa fac spam

www.cadastru.org
http://forum.cadastru.org
Un euro economisit in faza de proiectare te costa 10 euro in faza de executie, 100 de euro in faza de intretinere si 1000 de euro in faza de consolidare.
http://forum.cadastru.org
Un euro economisit in faza de proiectare te costa 10 euro in faza de executie, 100 de euro in faza de intretinere si 1000 de euro in faza de consolidare.