Am un forum pe care as dori sa existe posibilitatea ca utilizatorii sa-si defineasca o lista de prieteni. Ceva gen o pagina cu lista prietenilor, sa le vada profilul, sa le trimita mesaje private, nimic iesit din comun. Am gasit un MOD pe phpbb.com, dar e facut doar pentru SubSilver, iar cunostintele mele legate de phpbb nu sunt suficient ed avansate cat sa ma apuc de modificarea unui template, plus ca n-am timpul necesar sa aprofundez problema...
A gasit cineva alt MOD? Are cineva o solutie care sa functioneze indiferent de template?
Va multumesc!
Modificare 'Prieteni'
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Ai nevoie de MOD-ul Buddy List ; Demo: http://freakingbooty.kyomii.com/demo/buddylist_111.gif
Ideea e ca aproape toate MOD-urile sunt explicate (ma refer la instalare) pentrul stilul standard subSilver dar similar se poate proceda si pentru alte stiluri: cand se face referire de exemplu la fisierul templates/subSilver/subSilver.css, daca ai alt stil - proTest - tu trebuie sa modifici fisierul templates/proTest/proTest samd.
Ideea e ca aproape toate MOD-urile sunt explicate (ma refer la instalare) pentrul stilul standard subSilver dar similar se poate proceda si pentru alte stiluri: cand se face referire de exemplu la fisierul templates/subSilver/subSilver.css, daca ai alt stil - proTest - tu trebuie sa modifici fisierul templates/proTest/proTest samd.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Mersi, am instalat MOD-ul si merge si pe template-ul meu. Daca ai folosit MOD-ul pe vreun forum, l-ai facut sa iti afiseze butonul de adaugare si pe alta pagina decat in topic?
In alta ordine de idei, i-am facut butoane in limba romana. Cum le pun la dispozitia celor interesati? Ma gandesc sa ajut si eu un pic daca tot am muncit la butoanele alea...
In alta ordine de idei, i-am facut butoane in limba romana. Cum le pun la dispozitia celor interesati? Ma gandesc sa ajut si eu un pic daca tot am muncit la butoanele alea...
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
in sectiunea Echipa ai datele de contact ale administratorilor si moderatorilor phpBB.ro; poti sa trimiti butoanele pe una din aceste adrese !mrdinu scrie:In alta ordine de idei, i-am facut butoane in limba romana. Cum le pun la dispozitia celor interesati? Ma gandesc sa ajut si eu un pic daca tot am muncit la butoanele alea...