Modificare 'Prieteni'

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mrdinu
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Modificare 'Prieteni'

Mesaj de mrdinu »

Am un forum pe care as dori sa existe posibilitatea ca utilizatorii sa-si defineasca o lista de prieteni. Ceva gen o pagina cu lista prietenilor, sa le vada profilul, sa le trimita mesaje private, nimic iesit din comun. Am gasit un MOD pe phpbb.com, dar e facut doar pentru SubSilver, iar cunostintele mele legate de phpbb nu sunt suficient ed avansate cat sa ma apuc de modificarea unui template, plus ca n-am timpul necesar sa aprofundez problema...

A gasit cineva alt MOD? Are cineva o solutie care sa functioneze indiferent de template?

Va multumesc!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Ai nevoie de MOD-ul Buddy List ; Demo: http://freakingbooty.kyomii.com/demo/buddylist_111.gif

Ideea e ca aproape toate MOD-urile sunt explicate (ma refer la instalare) pentrul stilul standard subSilver dar similar se poate proceda si pentru alte stiluri: cand se face referire de exemplu la fisierul templates/subSilver/subSilver.css, daca ai alt stil - proTest - tu trebuie sa modifici fisierul templates/proTest/proTest samd.
mrdinu
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de mrdinu »

Mersi, am instalat MOD-ul si merge si pe template-ul meu. Daca ai folosit MOD-ul pe vreun forum, l-ai facut sa iti afiseze butonul de adaugare si pe alta pagina decat in topic?

In alta ordine de idei, i-am facut butoane in limba romana. Cum le pun la dispozitia celor interesati? Ma gandesc sa ajut si eu un pic daca tot am muncit la butoanele alea...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

mrdinu scrie:In alta ordine de idei, i-am facut butoane in limba romana. Cum le pun la dispozitia celor interesati? Ma gandesc sa ajut si eu un pic daca tot am muncit la butoanele alea...
in sectiunea Echipa ai datele de contact ale administratorilor si moderatorilor phpBB.ro; poti sa trimiti butoanele pe una din aceste adrese !
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”