Evomedia
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Evomedia
Evomedia Forum :
Evomedia este o comunitate romaneasca diversa in care gasesti tutoriale pentru diverse jocuri: MuOnline, Counter Strike, World Of Warcraft, Conquer Online, Lineage II, Gunz Online, Kal Online, Risk Your Life, Ragnarok Online, Rose Online; Design: Tutoriale Photoshop si Flash, gasesti fonturi, brushuri, rendere, styles, patterns, gradients; Scripts: Tutoriale PHP, HTML, Javascript, Templates, MySql, CSS; Coding: Tutoriale Visual Basic, Delphi Visual C++, Pascal; PC: Discutii Hardware , Software; Jocuri Flash: avem peste 210 jocuri flash la care poti castiga Credite si trofee.
Link : http://forum.evomedia.org
Evomedia este o comunitate romaneasca diversa in care gasesti tutoriale pentru diverse jocuri: MuOnline, Counter Strike, World Of Warcraft, Conquer Online, Lineage II, Gunz Online, Kal Online, Risk Your Life, Ragnarok Online, Rose Online; Design: Tutoriale Photoshop si Flash, gasesti fonturi, brushuri, rendere, styles, patterns, gradients; Scripts: Tutoriale PHP, HTML, Javascript, Templates, MySql, CSS; Coding: Tutoriale Visual Basic, Delphi Visual C++, Pascal; PC: Discutii Hardware , Software; Jocuri Flash: avem peste 210 jocuri flash la care poti castiga Credite si trofee.
Link : http://forum.evomedia.org
Ultima oară modificat 19-Dec-2007, 15:44:07 de către Download, modificat 1 dată în total.
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
De ce spui numai minciuni?sunt multe alte forumuri care folosesc loteria virtuala..cum ar fi dubluforum sau al meu
..deci.. 
Forumul este frumos. Felicitari. Ai pus destule moduri utile din cate se pare...
Useri si posturi ai destule....Inca o data felicitari

Forumul este frumos. Felicitari. Ai pus destule moduri utile din cate se pare...

Comunitatea What's Funny
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- GrafsS
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
NU a pus nici un mod pus d e elthecrewstyle scrie:De ce spui numai minciuni?sunt multe alte forumuri care folosesc loteria virtuala..cum ar fi dubluforum sau al meu..deci..
look here

@thecrewstyle : nu am zis unicul forum cu loterie virtuala , am zis primul , sti cumva de cand ii muzone ? Nu vreau sa ne contrazicem sau ceva de genul doar discutam si incerc sa te lamuresc .
@GrafsS : am apelat la un FM deoarece era testat dinainte de mine si MOD-URILE care le-am activat stiam ca nu au buguri majore . Nu eu le-am instalat , ci doar testat si activat .
Va multumesc pentru aprecieri , astept si alte opinii , critici etc.
@GrafsS : am apelat la un FM deoarece era testat dinainte de mine si MOD-URILE care le-am activat stiam ca nu au buguri majore . Nu eu le-am instalat , ci doar testat si activat .
Va multumesc pentru aprecieri , astept si alte opinii , critici etc.

- GrafsS
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
foarte bineDownload scrie: @GrafsS : am apelat la un FM deoarece era testat dinainte de mine si MOD-URILE care le-am activat stiam ca nu au buguri majore . Nu eu le-am instalat , ci doar testat si activat .

nu ti-am reprosat nik tie si nici lui thecrewstyle

am zis ca nu erau instalate d tn

bafta in continuare