IPB 2.3.2 to PhpBB3 ... :|

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
zamfi
Nou venit

IPB 2.3.2 to PhpBB3 ... :|

Mesaj de zamfi »

Am un forum pe Invision Power Board, dar bineinteles nulled, si as vrea sa trec pe ceva free, sa nu mai fie nici un fel de problema ...

Exista vreun convertor sau stie cineva cum sa fac databaseul din IPB 2.3.2 in PHPBB3 ? sau macar PhpBB2 ... ca de akolo ma descurc eu.

Multumesc Anticipat ... sper sa mearga :(
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Google este profesor la asta. Incearca sa cauti IPB 2 to phpBB converter :idea:
NetraKID
Utilizator înregistrat

Mesaj de NetraKID »

Direct nu o poti face, prima data convertest din IPB in phpbb2 si din phpbb2 in phpbb3. Un convertor IPB to phpbb este aici : http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=173743
zamfi
Nou venit

Mesaj de zamfi »

Huh` ... cu greu dar pana la urma am reusit. Parolele de la useri oricum sunt razna toate, trebuie sa dea fiecare forgot password. Mi s-au copiat umpik aiurea posturile ... dar merge :) ... sper sa nu faca probleme ..

Mersii NetraKID :)

Si dorin, raspunsul care mi l`ai dat u il dau si eu de 7-8 ani incoace cand vreau sa`mi creasca posturile pe forum ..
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Eu ti-am dat o undita 8) , daca tu asa interpretezi, e problema ta.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”