Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dreapta

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dreapta

Mesaj de Poseidon »

Salut tuturor. Intampin o problema micuta. Atunci cand intru in Panoul Administratorului, partea din stanga imi apare goala,fara toate categoriile,subcategoriile acelea. Eu am instalat niste MOD-uri,pana acum mergea perfect,insa, astazi am vazut ca nu-mi mai apare ... ce ar putea avea? vreo rezolvare? am incercat sa uploadez fisiere vechi, insa fara niciun rezultat. MOD-urile le-am instalat corect,si precizez iar, ca, mi s-a intamplat din senin,nu stiu din ce cauza. :|
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dre

Mesaj de dorin »

Poseidon scrie:Salut tuturor. Intampin o problema micuta. Atunci cand intru in Panoul Administratorului, partea din stanga imi apare goala,fara toate categoriile,subcategoriile acelea. Eu am instalat niste MOD-uri,pana acum mergea perfect,insa, astazi am vazut ca nu-mi mai apare ... ce ar putea avea? vreo rezolvare? am incercat sa uploadez fisiere vechi, insa fara niciun rezultat. MOD-urile le-am instalat corect,si precizez iar, ca, mi s-a intamplat din senin,nu stiu din ce cauza. :|
Am intampinat de mai multe ori aceeasi problema, daca vei cauta pe acest forum vei vedea ca problema mai este discutata.

Pe scurt solutia este una singura: instalezi un forum de la zero, stergi (dupa ce faci backup) folderul admin din forumul cu probleme si apoi il inlocuiesti cu folderul admin din forumul nou instalat. Daca ai avut MOD-ificari instalate pe partea de administrare trebuie sa le reinstalezi.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”