Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dreapta
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dreapta
Salut tuturor. Intampin o problema micuta. Atunci cand intru in Panoul Administratorului, partea din stanga imi apare goala,fara toate categoriile,subcategoriile acelea. Eu am instalat niste MOD-uri,pana acum mergea perfect,insa, astazi am vazut ca nu-mi mai apare ... ce ar putea avea? vreo rezolvare? am incercat sa uploadez fisiere vechi, insa fara niciun rezultat. MOD-urile le-am instalat corect,si precizez iar, ca, mi s-a intamplat din senin,nu stiu din ce cauza.

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Nu-mi apare tabelul din Panoul Administratorului,din dre
Am intampinat de mai multe ori aceeasi problema, daca vei cauta pe acest forum vei vedea ca problema mai este discutata.Poseidon scrie:Salut tuturor. Intampin o problema micuta. Atunci cand intru in Panoul Administratorului, partea din stanga imi apare goala,fara toate categoriile,subcategoriile acelea. Eu am instalat niste MOD-uri,pana acum mergea perfect,insa, astazi am vazut ca nu-mi mai apare ... ce ar putea avea? vreo rezolvare? am incercat sa uploadez fisiere vechi, insa fara niciun rezultat. MOD-urile le-am instalat corect,si precizez iar, ca, mi s-a intamplat din senin,nu stiu din ce cauza.
Pe scurt solutia este una singura: instalezi un forum de la zero, stergi (dupa ce faci backup) folderul admin din forumul cu probleme si apoi il inlocuiesti cu folderul admin din forumul nou instalat. Daca ai avut MOD-ificari instalate pe partea de administrare trebuie sa le reinstalezi.