Salutari!
Am incercat sa instalez Easymod dar la pasul 2, cind e vorba de verificarea conexiunii ftp, imi apare ceva de genul "Logged in." iar apoi ca nu a putut sa deschida nu mai stiu ce fisier de-acolo "easymod_install" parca. Are cineva idee despre ce e vorba?
Faza e ca nu reusesc sa ma conectez prin ftp la site-u meu (e pe dap.ro) ca imi zice ca nu deschide o conexiune decit cu ip-l real al serverului si nu pe al meu din retea... Ce-ar trebui sa fac?
multzam anticipat!
probleme la instalarea Easymod
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
pentru moment va trebuii sa astepti putin fiindca dap.ro pica des de vreo 2-3 zile. Si cand merge, merge foarte greu, sa nu vbm despre conectarea prin FTP, care sigur nu iti va merge pana problemele nu sunt rezolvate in totalitate!

pentru moment va trebuii sa astepti putin fiindca dap.ro pica des de vreo 2-3 zile. Si cand merge, merge foarte greu, sa nu vbm despre conectarea prin FTP, care sigur nu iti va merge pana problemele nu sunt rezolvate in totalitate!