Nu sti ce sa faci mai departe....ai incercat sa citesti install.xml ?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
te-ai blocat cumva la search_body.html? Daca nu, la ce fisier?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Eu am incercat pe prosilver sa vad daca exista toate fisierele si toate corespund cu ceea ce este acolo....deci la ce mai exact (nu zi doar fisierul, zi exact bucata de cod pe care nu o gasesti in fisierul ... X ).
Sa te inteb altceva...ai instalat pana acum vre-un mod...sti cum se folosesc astfel de fisiere?
Merge foarte bine pentru orice tema de phpbb3, daca stii sa cauti mai bine prin acel fisier o sa vezi ca merge ca pana acum am instalat pe 5 teme diferite si pe toate a mers.
"oameni buni" nu stiu ce sa zic dar eu l-am avut instalat in primele versiuni si mi-a placut. singura chestie e ca nu are zambete sa poata adauga asa ca am adaugat casuta de postare in footer-ul topicului. Ocupa loc dar ce sa fac e mai bine asa ca poate lumea sa bage zambete mai usor si economiseste timp