Paradisul

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cristiano Ronaldo
Nou venit

Paradisul

Mesaj de Cristiano Ronaldo »

LINK:CLICK

Pareri??? :D :D :D
Criminalul-X
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Criminalul-X »

interesant .. ma uimeste cati useri ai si cate posturi , ma intreci si pe mn :|
Cristiano Ronaldo
Nou venit

aam forumu de 2 luni si am reusit as aduc ceva useri :D
alte parereri???REGISTER?? :D
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Era sarcastic omule...94 de useri in 2 luni? Eu am strans 2000 de useri in 2 luni...si cu asta nu ma laud...
Criminalul-X
Utilizator înregistrat
Nivel php: Mediu

Mesaj de Criminalul-X »

Cristiano Ronaldo scrie:aam forumu de 2 luni si am reusit as aduc ceva useri :D
alte parereri???REGISTER?? :D
aham eu am 150 in 3 saptamani de dar nu prea fac asa reclama :) in fine ... poate iti ei un domeniu ca myforum... mai are prob uneori si cade :| incearca sa mai reduci din culorile alea alandala :))
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

la cate forumuri are e normal sa stranga 4000 de posturi :) , hostu e praf in rest imi place .. chiar daca nu ma prea pasioneaza ce contine . Bafta
Cristiano Ronaldo
Nou venit

pt mine e un succes 94 in vreo 2 luni k niciodata n-am strans atatia...nuprea stiu unde sa-i fac reclama sa vina 2000 :(
damax
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Server: UNIX/Linux

Mesaj de damax »

Din punctul meu de vedere tocmai ai reusit sa faci varza un template foarte rafinat. Saphic eun template extrem de bine tinut in frau din punct de vedere cromatic.
Mai mult decat atat trebuie sa recunoastem ca multitudinea de forumuri si categorii arata clar dorinta extraordinara de a ingloba subiecte multiple in asa fel incat sa cuprinda, eventual, o arie foarte larga de posibil "useri". De obicei atitudinea asta o au cei care isi doresc multi inregistrati fara sa urmareasca formarea unei comunitati in adevaratul sens al cuvantului.
"PARADISUL" e cam pestrit, forumurile sunt care in romaneste care in engleza, continutul e intr-o consonanta puternica cu titlul forumului. Asociaza Paradisul cu cel putin 3-4 categorii de la tine...respectiv cu Movies....Muzica....Sarbatori de iarna...Pets.. :lol: Mai incolo mai sunt ...Telefoane mobile...Mancare...!!

In rest ce sa mai zic....footer-ul e complet lipsit de rafinament!

PS: Cu toate astea iata...stai foarte bine la numarul de inregistrati...ceea ce ti-ai si propus...deci ai succes!!

Bafta!
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”