Probleme salvare baza de date

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
stdlck
Nou venit

Probleme salvare baza de date

Mesaj de stdlck »

Salut! Am o problema legata de salvarea bazei de date. Folosesc phpBB 2.0.21 si din meniul de administrare imi apare "eroare generala" cand incerc sa salvez baza de date. Ideea este ca acum am un domeniu .ro care mi-ar permite si un forum, intentia mea fiind de a muta http://mousaios.forum2u.org/ pe http://macsportiv.forum.ro (exemplu). Care ar fi solutia? Nu-s greu de cap dar nici experimentat. Imi poate explica cineva in mare ce am de facut? Multumesc!
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Daca da eroare, este posibil ca ceva sa fie gresit prin fisiere, sau cei de la forum2u.org sa fi facut asta intentionat pentru a restrictiona accesul la baza de date.
Daca nu ai access ftp, tot ce ai putea sa faci, este sa iei legatura cu ei.
What I'm s'pose to write here ?
stdlck
Nou venit

Mesaj de stdlck »

Nu am facut decat sa schimb stilul cu unul oferit de ei, fara a interveni macar in setarile lui. Ma gandesc ca au mai intampinat si altii problema mea...?
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Nu stiu daca au mai intampinat si altii aceeasi problema; eventual daca ai cunostinte care au forum tot acolo, poti sa ii rogi sa incerce sa faca un backup bazei de date, ca sa vada daca primesc eroare ca si tine.

Intre timp, daca te gandesti ca eroarea este cauzata totusi de template, alege altul, si incearca sa faci backup din nou.
Iar daca nici asa nu merge, singura solutie ar fi sa contactezi personalul forum2u.org.
What I'm s'pose to write here ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”