nu pot sa fac logout corect si nici logarea
nu pot sa fac logout corect si nici logarea
am instalat phpbb 2.04 pe 3x.ro
cand se inregistreaza un user este scos automat pe www.3x.ro
la fel se intampl si daca face logout
ma poate indruma cineva cu un sfat asupra corectarii problemei ?
va multumesc anticipat
ma poate indruma cineva cu un sfat asupra corectarii problemei ?
va multumesc anticipat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
3x.ro
am mai auzit de un astfel de caz tot pe 3x.ro ...
parerea mea e ca "e de la ei" cu toate ca e cam ciudata redirectarea asta .... dar cred ca e din cauza ca forumul are un script care elimina banner-ele din pagina si cei de la 3x.ro au o metoda de a evita acest lucru; rezultatul: redirectarea catre pagina principala 3x.ro !
solutia a fost mutarea formului pe alt server....
PS. din cate stiu cei de la 3x.ro nu au activata partea de mesagerie ( viewtopic.php?p=290#290 ) ... deci forumul nu o sa functioneze corect ....
parerea mea e ca "e de la ei" cu toate ca e cam ciudata redirectarea asta .... dar cred ca e din cauza ca forumul are un script care elimina banner-ele din pagina si cei de la 3x.ro au o metoda de a evita acest lucru; rezultatul: redirectarea catre pagina principala 3x.ro !
solutia a fost mutarea formului pe alt server....
PS. din cate stiu cei de la 3x.ro nu au activata partea de mesagerie ( viewtopic.php?p=290#290 ) ... deci forumul nu o sa functioneze corect ....
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:35:12 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
Aceiasi problema pe lycos.co.uk
Salut!
Eu am forumul pe lycos.co.uk si se pare ca am aceiasi problema.
Nu prea am experienta in domeniu
asa ca daca puteti sa ma ajutati....
Voi ati avut vreo problema cand ati facut forumula asta?
Multumesc,
Ciprian
Eu am forumul pe lycos.co.uk si se pare ca am aceiasi problema.
Nu prea am experienta in domeniu

Voi ati avut vreo problema cand ati facut forumula asta?
Multumesc,
Ciprian
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
salut Ciprian
noi nu am facut forumul asta ci grupul phpBB.... noi doar l-am instalat si il folosim ...
si nu am intampinat astfel de probleme.... te-ai uitat cu atentie in sectiunea de configurare ? Verifica inca o data ce ai setat in Panoul Administratorului->Configurare generala->Setarile generale ale forumului. Setarile ar fi cam asa:
- Numele domeniului : members.lycos.co.uk
- Port-ul serverului : 80
- Calea script-ului : rovice (in cazul tau)
Consulta si subiectul Cum instalez phpBB pe lycos ?
si apoi mai vedem ce este de facut ...
noi nu am facut forumul asta ci grupul phpBB.... noi doar l-am instalat si il folosim ...
si nu am intampinat astfel de probleme.... te-ai uitat cu atentie in sectiunea de configurare ? Verifica inca o data ce ai setat in Panoul Administratorului->Configurare generala->Setarile generale ale forumului. Setarile ar fi cam asa:
- Numele domeniului : members.lycos.co.uk
- Port-ul serverului : 80
- Calea script-ului : rovice (in cazul tau)
Consulta si subiectul Cum instalez phpBB pe lycos ?

Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:35:46 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Re: nu pot sa fac logout corect si nici logarea
norocel scrie:am instalat phpbb 2.04 pe 3x.ro
In ambele cazuri este vorba de o redirectare defectuoasa la login/logout.Ciprian scrie:Eu am forumul pe lycos.co.uk si se pare ca am aceiasi problema.
Este un bug care aparea de obicei pe Lycos la versiunile mai vechi. O posibila rezolvare este urmatoarea:
Inlocuieste functia:
function redirect($url)
{
......
}
din: includes/functions.php cu noua functie redirect($url):
Cod: Selectaţi tot
function redirect($url)
{
global $board_config;
$server_protocol = ($board_config['cookie_secure']) ? 'https://' : 'http://';
$server_name = preg_replace('/^/?(.*?)/?$/', '1', trim($board_config['server_name']));
$server_port = ($board_config['server_port'] 80) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/';
$script_name = preg_replace('/^/?(.*?)/?$/', '1', trim($board_config['script_path']));
//$url = preg_replace('/^/?(.*?)/?$/', '/1', trim($url));
// Redirect via an HTML form for PITA webservers
if (@preg_match('/Microsoft|WebSTAR|Xitami/', getenv('SERVER_SOFTWARE')))
{
header('Refresh: 0; URL=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
echo 'RedirectIf your browser does not support meta redirection please click HERE to be redirected';
exit;
}
// Behave as per HTTP/1.1 spec for others
header('Location: ' . $url);
exit;
}

Mersi de cod. Imi merge perfect dupa mici modificari in linii 702,703 si 704.
Mai imi intra pe lycos rar si aleator. Si doar din panoul administratorului. Nu stiu care e problema, dar nu este destul de mare ca sa merite efortul.
In schimb nu stiu cum sa pun moderatori pe forumuri. Pot doar pe grupuri. Sper sa ma lamuresc dupa ce o sa citesc cu mai multa atentie documentatia.
Va multumesc pentru suport. Sunteti niste draguti. Mai rar ca voi.
Fara voi mi-ar fi luat mult pana rezolvam problemele (daca nu ma lasam pagubas).
Mai imi intra pe lycos rar si aleator. Si doar din panoul administratorului. Nu stiu care e problema, dar nu este destul de mare ca sa merite efortul.
In schimb nu stiu cum sa pun moderatori pe forumuri. Pot doar pe grupuri. Sper sa ma lamuresc dupa ce o sa citesc cu mai multa atentie documentatia.
Va multumesc pentru suport. Sunteti niste draguti. Mai rar ca voi.
Fara voi mi-ar fi luat mult pana rezolvam problemele (daca nu ma lasam pagubas).
- yUrY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Despre 3x.ro
Ce sa ne asteptam de la un serviciu gratutit dar asta e. Sa imi spuna si mie cineva cum trebuia sa se numeasca baza de date de la 3x.ro ca sa mi se conn odata forumul la ea ca nu vrea nici de-al draq. Baza de date vorbind nu forumu. Si apropo niste skinuri noi nu bagati si voi pe aici ca vreau sa incerc si altceva.