CUM POT SCAPA DE VIZITATORI

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
liviuromania1
Utilizator înregistrat

CUM POT SCAPA DE VIZITATORI

Mesaj de liviuromania1 »

SALUT la toata lumea.
As avea o mare rugaminte cum pot dezactiva sa nu mai poata posta vizitatori.doar cei inregistrati.
va multumesc
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Vezi ca exista o setiune de permisiuni in ACP. pui ca guests sa nu poata posta si ai rezolvat problema.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
liviuromania1
Utilizator înregistrat

Mesaj de liviuromania1 »

ok si daca tot teai apucat sa raspunzi macar raspunde calumea intru in permisiuni si care e optiunea care trebuie modificata.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Dupa ce ca am avut buna vointa sa iti raspund, mai esti "boier"...esti un pusti pe langa mine, dar sa trecem peste asta.

Daca am zis guests....inseamna ca acestia sun un grup deci te duci la "Groups permissions" de acolo alegi Guests si dai advanced permissions si de acolo o sa iti dai sema ce vrei sau ce nu vrei sa le permiti.
Ultima oară modificat 17-Ian-2008, 19:23:41 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
liviuromania1
Utilizator înregistrat

Mesaj de liviuromania1 »

nu cred cas un pusti la 23 de ani daca am postat aici inseamna ca nu stiu ce sa fac si vreau un raspuns nu vreau sa te jignesc pe tine sau ceilalti dar nici tu ok. si faza e ca dami un raspuns calumea nu jumate.

mersi pentru explicatie
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Continuare, sau inceput :lol: : In primul rand, te duci in Panoul Administratorului, acolo, intri in categoria Permissions ( Langa forum management ) la forum permissions parca, modifici acolo, te prinzi tu pana la urma ...
Malkin
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Malkin »

Ar mai fi relevant si "unde" pot posta vizitatorii. Peste tot? Sau doar in unele forumuri?

Daca pot posta peste tot, inseamna ca ai dat grupului Guest, dreptul asta. Du-te in Permissions/Global Permissions/Groups Permissions. Selectezi Guests si alegi apoi fie un rol predefinit, fie dai Advanced Permissions si setezi manual ce drepturi are un vizitator.

Daca pot posta doar in unele forumuri, e posibil ca atunci cand ai definit permisiile pentru forumurile respective sa ii fi trecut si pe Vizitatori. Intri tot in Permissions/Forum Based Permissions/Forum Permissions si selectezi forumurile cu probleme.

Bafta! :)
liviuromania1
Utilizator înregistrat

Mesaj de liviuromania1 »

da mersi mult am rezolvato
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”