Am o problema la instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Tzipi
Utilizator înregistrat

Am o problema la instalare

Mesaj de Tzipi »

Deci instalez tot merge frumos dau sa il configureze singur prin ftp ...completez casutele tot imi zice bine ca ii complete dau finish instalation si ma trimite de unde am inceput de la /install/install.php.... puteti sa ma ajutati cu aceasta problema? (phpbb2) AM REZOLVAT acuma poate imi explicati la phpbb3 daca nu spuneti-mi sa pun la phpbb3 da ma gandeam ca sa nu deranjez.. :D ca deja am facut un post

si poate imi spuneti daca instalez phpbb3 trebuie neaparat sa am toate bazele alea de date care imi cere acolo? ca scrie requied si in tutorial nu vad sa scrie ca trebuie...
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Salut, si bine ai venit. La prima eroare, in legatura cu phpBB2, cred ca ai uitat sa stergi fisierele install, si contrib. Sau, cand iti dadea sa downloadezi fisierul config.php, cu datele inserate in acesta, dupa ce l-ai descarcat pe hard, nu conteaza unde, ai dat un refresh la pagina. Trebuia sa intrii din browser pe adresa forumului normal, apoi sa stergi cele 2 fisiere descrise, respectiv ( install, si contrib ). Si inainte de instalare, sau de orice actiune, iti recomand un CHMOD 777 pe fisierul config.php .

La phpBB3, este aproape aceleasi. Raspunsul este foarte simplu, nu, nu iti trebuiesc toate bazele acelea de date. Important este sa fie scris mySQL, si PHP, ca sunt ambele valide, asta este cel mai important. La phpBB3, trebuie sa efectuezi operatia asanumita : CHMOD pe niste fisiere pentru a parcurge itregul proces de instalare. Pentru mai multe detalii, iti recomand Acest tutorial ( click aici ). Iti urez succes, si numai bine :!:
Tzipi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tzipi »

multumesc pentru primirea aceasta calduroasa pe forumul vostru...si da asa era doar ca eu nu stiam ca trebuie sa sterg si contrib :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”