Cum fac un subforum in extra

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
gad-ul
Nou venit

Cum fac un subforum in extra

Mesaj de gad-ul »

sunt nou in phpbb de fapt sunt nou in tot ce inseamna forumuri.... am un forum pe un hosting platit...
ideea e ca eu as vrea sa fac anumite categorii si sub categorii cred ca ma exprim bine deci sa zicem asa...
intri pe forum ai categorile A si B
dai click pe A si iti apar 3 alte subcategorii sa zicem a b c
dau click pe a si imi apar topicurile...
nu stiu daca m-am exprimat corect sau nu... 8)
multumesc anticipat pentru ajutor
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Da. MOD-ul respectiv este instalat in acest forum PreMODat, si se numeste Simple Subforums MOD. Exista si altele asemanatore, insa, mai complexe. In primul rand, pentru a crea un subforum, v-a trebui sa mergi in Management ( Forum`s management ), din ACP. Apoi, Dai edit la un forum, numit A, zicem, si pe care, vrei sa-l incluzi intr-un forum numit B, astfel incat A sa fie subforumul lui B! Atentie, forum, nu categorie :!: Dupa care, efectuezi cum ti-am scris mai sus, si v-a trebui sa mearga. Pentru ca toate forumurile, sunt / apartin unei categorii, tu trebuie sa faci astfel incat, sa fie forum, in forum. Succes. Sper ca ai inteles!
gad-ul
Nou venit

Mesaj de gad-ul »

sincer nu prea am inteles dar nu inteleg de unde accesez acest mod??? oricum mersi mult de raspuns
gad-ul
Nou venit

Mesaj de gad-ul »

gata am reusit mersiiiii mult super mult mi-ai facut ziua roz
Ultima oară modificat 19-Ian-2008, 15:49:41 de către gad-ul, modificat 1 dată în total.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Pai, uite, hai sa luam un exemplu concret. Sa zicem, ca ai un forum, si are doar o categorie, anume IT & Support, si trei forumuri atasate categoriei. Sa presupunem acum, ca forumurile atasate categoriei se numesc: Suport, Probleme, si Tutoriale. Sa zicem, ca vrei sa atasezi forumul Suport, in forumul Probleme, astfel, se v-a zice ca forumul Suport, este Subforumul forumului Probleme. ( Inserat in acesta ). Pentru a face acest lucru, mergi in Panoul Administratorului, Management, apoi, editezi forumul numit Suport, si inloc sa-l pui atasat categoriei, il atasezi forumului Probleme. Dai Submit ( Ok ), reintrii in pagina de start a forumului, si gata!
gad-ul
Nou venit

Mesaj de gad-ul »

am reusit mersi mersi:D :roll:
daca mai intampin probeleme revin...
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

N-ai pentru ce, oricand. :D Ma bucur ca ai reusit.
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”