problema instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
comisarul
Utilizator înregistrat

problema instalare

Mesaj de comisarul »

Salut,
am incercat si eu sa-mi instalez v2 a forumului si am primit erroarea message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php , am vazut ca s-a mai discutat subiectul dar sfaturile nu m au ajutat, pana la urma am instalat v3, dar totusi as vrea sa instalez si v2 sa vad cum este, serverul e de firma romarg nu am avut probleme de gazduire, am pus 777 la config, la care fisiere trebuie mai exact sa le dau drepturi 777 si care foldere trebuie sterse dupa instalare, eroarea o primesc dupa ce imi spune ca , instalarea forumului e ok cand dau click pe butonul ala primesc eroarea de mai sus, sfaturi?

Multumesc.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

comisarul
Utilizator înregistrat

Mesaj de comisarul »

din pacate acel mod nu functioneaza !
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Pui CHMOD 777, pe fisierul config.php, inainte de a incepe intregul proces de instalare. Apoi, intrii in instalare, dupa, completezi toate campurile cerute, corect, downloadezi config.php ( dupa instalare iti da sa-l downloadezi, acesta continand datele de care ai nevoie pentru a proceda mai departe ). Urci config.php ( Acela downloadat mai devreme, dupa instalare), si il uploadezi pe FTP. Dupa, stergi partea cu : /install/index.php .... /install/install.php, pana cand ierarhia este ca aceea a forumului ( Sa ramana adresa cu care intrii tu in MOD normal pe forum ). V-a solicita stergerea fisierelor /install, respectiv /contrib, urmezi pasii, dai refresh, si v-a trebui sa mearga. Tine minte, dupa ce downloadezi config.php, si-l pui la locul lui, sa NU dai refresh!!! Sa stergi partea de /install ... etc. De aceea nu-ti merge!
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”