Dupa ce am schimbat templetul din AP nu se mai incarca pagina forumului in bowser imi apare un site gol cu urmatorul cod
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>
Va rog ajutati-ma ca nu o mai dau de capat.
pagina goala
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am folosit templatul snowsilver pentru sarbatori si am vrut sa trec inapoi la getaway, pe ambele templaturi sunt istalate acelesi moduri.
Nu stiu ce s-a intimplat de am avut la un moment dat doar o pagina goala in browser si fara cod de sursa (sourcecode nu stiu cum ii spune in romaneste).
Prin backup am reusit sa remediez problema, dar s-au pierdut ceva mesaje, autocoockie nu l-am rulat ca dupa backup a functionat totul din nou.
Poate se mai gaseste cineva care a avut problema asta si cunoaste cauza, m-as bucura tare.
Multam mult!
Nu stiu ce s-a intimplat de am avut la un moment dat doar o pagina goala in browser si fara cod de sursa (sourcecode nu stiu cum ii spune in romaneste).
Prin backup am reusit sa remediez problema, dar s-au pierdut ceva mesaje, autocoockie nu l-am rulat ca dupa backup a functionat totul din nou.
Poate se mai gaseste cineva care a avut problema asta si cunoaste cauza, m-as bucura tare.
Multam mult!