inregistrari.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- MadTrax
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am gasit pe inregistrari.ro urmatoarea oferta:
Inregistrezi un domeniu si primesti gazduire gratuita
» 5MB spatiu pe server si 500MB trafic lunar
» Suport php, mysql, perl, ssi, mail pop smtp
» Webmail, statistici site, loguri server, control panel
vreau sa stiu daca este bun serverul , daca pot pune forumul.O intrebare mai am : Trebuie neaparat serverul sa aiba suport SMTP?
Inregistrezi un domeniu si primesti gazduire gratuita
» 5MB spatiu pe server si 500MB trafic lunar
» Suport php, mysql, perl, ssi, mail pop smtp
» Webmail, statistici site, loguri server, control panel
vreau sa stiu daca este bun serverul , daca pot pune forumul.O intrebare mai am : Trebuie neaparat serverul sa aiba suport SMTP?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
vezi articolul Eliminare erori - serverul nu ofera SMTP ! sfatul meu e ca serverul sa ofere SMTP !MadTrax scrie:O intrebare mai am : Trebuie neaparat serverul sa aiba suport SMTP?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Salutare, am portalul www.GSMLand.ro gazduit de un an de zile la www.inregistrari.ro si iti garantez ca este o firma serioasa. Nu am avut niciodata probleme cu ei si daca ai vreo problema iti raspund imediat, si ti-o si rezolva pe loc. Am viteza mare si nu sta mult pana se incarca site-ul cu toate ca serverul este in SUA.
Forumul ruleaza foarte bine si ai si SMTP. Viziteaza si tu forumul meu sa vezi ca nu are nici o problema. www.gsmland.ro/forum
Iti recomand cu toata increderea sa fii clientul lor.
Forumul ruleaza foarte bine si ai si SMTP. Viziteaza si tu forumul meu sa vezi ca nu are nici o problema. www.gsmland.ro/forum
Iti recomand cu toata increderea sa fii clientul lor.