phpbb2 sau bb3??
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
phpbb2 sau bb3??
am un forum phpbb2 acum ma sfatuiti sa trec la phpbb3??? este mai bun??? poti sa bagi reclama din panoul de admin??? ce avantaje are??? si cum pot sa adauga pe langa admini si moderatori si altii cu culori diferite cum ar fi VIP Uploaders etc??? multumesc
totul despre pc-ul tau!!!! http://pcwave.ro/
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Mie personal, nu-mi place phpBB3. Este foarte, foarte incarcat cu multe chestii, parerea mea este ca phpBB2 este mult mai bun, si daca trebuie tu sa instalezi MOD-urile manual, pe cand, la phpBB3 cele de baza sunt preinstalate sa zic asa. Imi place mai mult phpBB2, dar, fiecare cu opinia lui.
Pentru a adauga grupuri, pentru phpBB2, exista Color groups, Enchanced Groups List, etc ... Pe cand la phpBB3, acestea sunt deja preinstalate ( integrate ) in el. Ai multe MOD-uri integrate in phpBB3, pe cand, la phpBB2 acestea trebuiesc instalate, unul cate unul ( automat ( prin intermediul EasyMOD), sau manual. Recomand manual ). Si la phpBB3 poti instala MOD-uri, insa, doar manual. Exista MOD-uri care iti dau posibilitatea sa adaugi diverse reclame, ads-uri, si altele.
Pentru a adauga grupuri, pentru phpBB2, exista Color groups, Enchanced Groups List, etc ... Pe cand la phpBB3, acestea sunt deja preinstalate ( integrate ) in el. Ai multe MOD-uri integrate in phpBB3, pe cand, la phpBB2 acestea trebuiesc instalate, unul cate unul ( automat ( prin intermediul EasyMOD), sau manual. Recomand manual ). Si la phpBB3 poti instala MOD-uri, insa, doar manual. Exista MOD-uri care iti dau posibilitatea sa adaugi diverse reclame, ads-uri, si altele.
-
- Utilizator înregistrat
eu am auzit de la unii baieti care au bb3 ca bagi reclama din panoul de admin este adevarat?
totul despre pc-ul tau!!!! http://pcwave.ro/