Categories Hierarchy sub-forums
Categories Hierarchy sub-forums
Salut,
Am si o intrebare.
Am vazut undeva, nu mai stiu exact pe ce forum, o chestie interesanta si utila.
Este vorba de topicuri mai mari, care contin subcategorii. Cum se poate face asa ceva ?!
Am si o intrebare.
Am vazut undeva, nu mai stiu exact pe ce forum, o chestie interesanta si utila.
Este vorba de topicuri mai mari, care contin subcategorii. Cum se poate face asa ceva ?!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Cred ca este vorba de MOD-ul Categories Hierarchy sub-forums

Categories hierarchy
Folosesc Categories hierarchy la adresa http://neverland.dap.ro si am observat ca se pot posta mesaje si in "categorie" si nu numai in forum-uri. Din acest exemplu se poate observa cel mai bine care e problema mea. Categoria "Software", contine alte forum-uri. Eu as vrea sa nu mai existe posibilitatea de a scrie subiecte noi in Software, ci doar in sub-categorii. Ma poate ajuta cineva?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Re: Cum se poate modifica Categories hierarchy?
Nu ai această facilitate din panoul administratorului!?sakura scrie:Categoria "Software", contine alte forum-uri. Eu as vrea sa nu mai existe posibilitatea de a scrie subiecte noi in Software, ci doar in sub-categorii. Ma poate ajuta cineva?
Încearcă să editezi tabelul phpbb_forums mai exact coloana forum_status (0 forumul este deschis, 1 forumul este deschis) şi vezi dacă îţi închide şi subforumurile.
Nu am studiat această MODificare şi din acest considerent nu mă pot pronunţa decisive asupra ceea ce trebuie să faci.
UPDATE:Am văzut fişierul forum_extend_edit_body.tpl că MODificare permite schimbarea statutului (deschis/închis) deci (fară deci

- xt
- Utilizator înregistrat
Categories Hierarchy
Deci am citit un post de-al lui mihaitza la prezentari MODificari si scria ca Categories Hierarchy poate fi instalat si cu EasyMOD, am luat versiunea si pus-o in admin/mods dar cand dau Install MODs din administration panel nu mi-o vede pt Processing, any ideeas?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- Virtual
- Utilizator înregistrat
flowers, am download-at de pe phpbb.ro de aici:
## MOD Title: Categories hierarchy - 2.1.0
## MOD Author: Ptirhiik < ptirhiik@clanmckeen.com > (Pierre) http://rpgnet.clanmckeen.com
## MOD Title: Categories hierarchy - 2.1.0
## MOD Author: Ptirhiik < ptirhiik@clanmckeen.com > (Pierre) http://rpgnet.clanmckeen.com