Cum activez cookiuri ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
razvanjr
Utilizator înregistrat

Cum activez cookiuri ?

Mesaj de razvanjr »

Salut baieti. Cred ca am mai postat o data intrebarea asta dar nu o gasesc, cred ca cineva a sters-o :cry: . Cum activez cookiurile in Firefox ca sa pot vedea si eu topicuri "normale" la forumul meu, nu de genul site.com/viewtopic.php?f=24&t=394&sid=926895f70d23d864a7fab78935e733b7
?

Am activat in Tools - Options cookiurile si am bagat si siteul meu in lista de "always allow" dar degeaba. Please help me out :(
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Acela nu este cookie. Este un script pe care il instalezi la forum. Cauta Aici si vezi gasi.
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Nu necesita nici un mod. Multi mi-au zis ca ei vad bine linkuri, ca este de la cookiurile mele.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu

Mesaj de Myky »

Bun. Daca ai Mozzila apasa CTRL+SHIFT+DEL si selectezi acolo Cookies. Bafta
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Nope, same shit happens. Are cineva idee ce sa fac si cum ? Siteul in cauza este www.VanzariAutoRomania.ro

Prietenii mei vad urluri scurte, eu le vad de genul

http://www.vanzariautoromania.ro/viewto ... 4b9767cbc1

Si ma enerveaza sa se vada asa, ca alea scurte le tin minte mai usor :lol: . Astept raspunsul vostru :roll:
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

nu exista asa ceva de la cookie-uri cum a zis si myky este un mod nu se poate altfel
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”