Ban'ul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ban'ul
Am deschis acest subiect ca sa vad ce parere aveti voi despre banarea userului Poseidon. Eu consider aceasta pedeapsa char foarte drasica. Nu spun sa ii scoateti ban'ul dar consider ca aceasta perioada este prea lunga. Vreau sa vad si parerile voastre ale userilor. Daca am postat grsit rog un admin/mod sa stearga topicul.
PS:Nu vreau sa va ceratati pe tema acestui subiect. Vreau doar o simpla parere
Va's ruga sa va spuneti parerea sincera si sa tineti cont de cate persoane a ajutat Posedion.
PS:Nu vreau sa va ceratati pe tema acestui subiect. Vreau doar o simpla parere
Va's ruga sa va spuneti parerea sincera si sa tineti cont de cate persoane a ajutat Posedion.
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu votez.
obs: legea asta este in vigoare
tentativa de hack? brutus?shocker, ban permanent pt. incercari de logare pe contul lui Poseidon, asa zice CrackerTracker. Daca mai aveti astfel de incercari, dati-mi PM cu data si pe cine suspectati.
Poseidon ban permanent pt. incercari de logare pe contul lui Marian96.
http://www.efrauda.ro/efrauda/admin/def ... b=3&lang=0CAPITOLUL III
Infracţiuni şi contravenţii
SECŢIUNEA 1
Infracţiuni contra confidenţialităţii şi integrităţii datelor şi sistemelor informatice
Art. 42. - (1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prevăzută la alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
obs: legea asta este in vigoare
geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
Nu decid numai eu, suntem o echipa. Intamplator, eu am scris mesajul ala.
Myky, vreau sa te intreb daca ti-ar conveni sa intru la tine in cont, sa-ti schimb parola si e-mailul, sa-ti citesc mesajele private, sa trimit mesaje de la tine din cont cu injuraturi. Daca ai un mesaj privat cu datele de la un cont bancar, sa intru la tine la banca si sa te golesc de bani. Ei, ce zici?
Myky, vreau sa te intreb daca ti-ar conveni sa intru la tine in cont, sa-ti schimb parola si e-mailul, sa-ti citesc mesajele private, sa trimit mesaje de la tine din cont cu injuraturi. Daca ai un mesaj privat cu datele de la un cont bancar, sa intru la tine la banca si sa te golesc de bani. Ei, ce zici?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
Nu inteleg o chestie. Am fost administrator pe o groaza de site-uri si altfel mi-am "educat" userii: nu comentau asupra deciziilor ADMINISTRATORILOR. Daca era banat de un moderator, ok se discuta. Dar cand un administrator face asta nu mai stai sa intrebi ce si cum. Plus ca flowers a mai dat si detalii.
Si acum serios...iei parola pe ghicite? Hacers
Si acum serios...iei parola pe ghicite? Hacers

- Myky
- Utilizator înregistrat
Bun. Deci flowers. In primul si in primul rand nu as fii atat de prost incat sa imi las date importante pe un forum oricat de mare ar fii el. Nu am zis ca imi convine. Dar e prea excesiv banul! Stiu ca nu a respectat regulamentul dar BAN permanent e prea mult. Oricum parerea mea nu conteaza este decizia adminilor.
Alte pareri?
Alte pareri?
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
este suficient sa trimiti datele si cel ce le primeste sa le pastreze cu drag la "primite" ca cine stie poate mai are el nevoie vreodata de el sau poate alt hacer 
si in general mai este o regula la forumuri : adminul are in totdeauna dreptate
si sunt deacord cu asta. este munca lui (creerea, intretinerea) si cred ca, de fapt sunt sigur, are dreptul sa-si aleaga membrii

si in general mai este o regula la forumuri : adminul are in totdeauna dreptate

si sunt deacord cu asta. este munca lui (creerea, intretinerea) si cred ca, de fapt sunt sigur, are dreptul sa-si aleaga membrii
geo
-
Deci ai zis ca nu-ti convine sa ti se fure datele. Nu numai ca e neregulamentar, dar e si ilegal. Ai prefera sa fie dat logul la politie si sa ia puscarie 5 ani?Myky scrie:Bun. Deci flowers. In primul si in primul rand nu as fii atat de prost incat sa imi las date importante pe un forum oricat de mare ar fii el. Nu am zis ca imi convine. Dar e prea excesiv banul! Stiu ca nu a respectat regulamentul dar BAN permanent e prea mult. Oricum parerea mea nu conteaza este decizia adminilor.
Alte pareri?
Parerea ta conteaza, de aia e lasat topicul deschis, sa poti sa te exprimi.