Host uri free
Host uri free
Zice ti mi si mie cel mai bun host free plz sa suporte php si sa aibe peste 250 Mb spatiu de stocare.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
@Megeo - Poti sa nu mai postezi doar de dragul de a posta daca nu il ajuti ?!
@senzo - Aici s-a discutat despre HOSTURI FREE.Cauta pe-acolo ca is discutii doar despre acest sb.
El : ma rog,Megeo
)
@senzo - Aici s-a discutat despre HOSTURI FREE.Cauta pe-acolo ca is discutii doar despre acest sb.
El : ma rog,Megeo

Ultima oară modificat 22-Feb-2008, 22:32:05 de către spiridusu_l1, modificat de 2 ori în total.
spiridusu e plecat in vacanta !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ma cheama megeo.
nu postam aiurea. intradevar exista un subiect pe tema asta. uite aici provocare: zi-mi un host free pe care l-ai incercat si sa fi fost bun ( sa mearga suficient de repede paginile, sa ai viteza la upload ( daca ai ftp ), sa-ti mai dea si acces phpmyadmin, suport 24/24 nu 1/24 s.a.m.d )
sau dai 3 ron pe luna pt 100mb cu tot ce vrei ( acces peste tot:sheel , cpanel, phpmyadmin, e-mail, trafic nelimitat...)
eu dau 6ron si e super bine, adica 2 bani pe zi, nu cred ca este mult
nu postam aiurea. intradevar exista un subiect pe tema asta. uite aici provocare: zi-mi un host free pe care l-ai incercat si sa fi fost bun ( sa mearga suficient de repede paginile, sa ai viteza la upload ( daca ai ftp ), sa-ti mai dea si acces phpmyadmin, suport 24/24 nu 1/24 s.a.m.d )
sau dai 3 ron pe luna pt 100mb cu tot ce vrei ( acces peste tot:sheel , cpanel, phpmyadmin, e-mail, trafic nelimitat...)
eu dau 6ron si e super bine, adica 2 bani pe zi, nu cred ca este mult
geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Megeo nu stiu daca ti-ai dat seama dar aici nu e forum de provocari,sau ce crezi tu ca e...Pe mine personal nu ma intereseaza cat si cum platesti tu.
Era vorba ca nu are rost sa postezi DACA NU AJUTI !
Considera ca am incheiat sb,si nu-mi rasp. ca oricum nu are rost.Ms!
Era vorba ca nu are rost sa postezi DACA NU AJUTI !
Considera ca am incheiat sb,si nu-mi rasp. ca oricum nu are rost.Ms!
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu