Problema la autentificare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
adissan888
Nou venit

Problema la autentificare

Mesaj de adissan888 »

Am incercat sa incadrez in joomla 1.5 un forum phpbb3. Din pacate nu am reusit. Am sters din forum folder-ul includes. L-am urcat din nou cu un client de ftp (cel din kitul de instalare al phpbb) dar nu reusesc sa ma mai autentific si apar numai erori. Undeva in forum am schimbat autentificare sa se faca prin joomla si ne mai avand acces la forum nu pot sa ii dau sa se autentifice prin db. Adresa forumului unde se pot vedea erorile este: p2p-arena.com/phpBB3/index.php
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Ai urmat pasii corecti la Instalarea forumului phpbb3 ?
spiridusu e plecat in vacanta !
adissan888
Nou venit

Mesaj de adissan888 »

Am instalat prima data forumul, apoi joomla 1.5. Au functionat bine amandoua independent pana cand am incercat sa includ forumul in joomla. Nu stiu cum sau ce sa modific ca sa fac forumul sa se autentifice dupa db. Orice ideie este bine venita.
adissan888
Nou venit

Mesaj de adissan888 »

Chiar nu aveti idee cum sa fac sa ma autentific dupa db ?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Editeaza ultimul mesaj, nu mai face altul nou la timp mai mic de 24 de ore, se baneaza.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”