Am o problema cu codul de confirmare, nimeni nu se poate inregistra pe forum pentru ca nu apare imaginea de la codul de confirmare.
Mentionez ca daca setez forumul in limba engleza apare imaginea daca il pun in romana nu mai apare.
Am reinstalat forumu, la fel aceeasi chestie.
Am mai vazut 2 topicuri asemanatoare ... 1 cel care si-a mutat forumu si nu ii mai apareau imaginile (este exact aceeasi chestie si aici) + cel cu codul de confirmare care lui i-a functionat dupa reinstalarea forumului.
Nu sunt singurul cu aceasta problema si mi se pare destul de grava pt ca nu vreau sa las forumul fara cod de confirmare sa mi se umple de boti.
Am uitat sa mentionez ca daca intru in panoul de control la INTRETINERE.. primesc o gramada de erori cu mesajul: "Setul de imagini nu poate găsi localizarea “ro”"
Limba am pus-o bine.
NU inteleg despre ce imagini este vorba in eroarea de mai sus.
Puteti incerca www.Forum.PGLzone.Net
Care este problema ?
Sper sa primesc un raspuns cu rezolvarea problemei..
Va multumesc,
Toate cele bune.
Problema cu codul de confirmare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema cu codul de confirmare
Ultima oară modificat 26-Mar-2008, 08:13:49 de către bAnDiTu, modificat 1 dată în total.