probleme mari...

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cipito
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

probleme mari...

Mesaj de cipito »

de cand am pus ultimul forum, am numai belele.
aveam 2.03 si am pus 2.04 parca...
am facut backup la baza de date..apoi am instalat iar baza de date...

De atunci imi face numai probleme forumul...

1. Am instalat DIN NOU, de la 0, cu alta baza de date...goala. [install, nu update]. Si nu pot face useri noi.. [error sending mail, DEBUG /include/sendmail.php ] sau asa ceva..

2. L=am pus iar pe 2.03 ca il salvasem.. si inainte mergea. Nu pot sa fac useri noi deloc. Cand dau SUBMIT, se incarca prima pagina a forumului.

3. userii nu isi pot modifica singuri profilele. Numai eu pot...ca admin

Mi-a mancat o multime de vrme faza asta..si pls welp :roll:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

upgrade-ul nu ar trebui sa-ti faca probleme ...

1. vezi viewtopic.php?t=109 (eu zic ca sunt prob. cu server-ul in ceea ce priv. mesageria...)

2. cred ca ai configurat ceva gresit... mai uita-te in Panoul Administratorului->Configurare generala->Setarile generale ale forumului...

3. nu ar trebui sa se intample asa ceva... da vreun msg. de eroare ?
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:33:45 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Într-o discuţie anterioară din topicul eroare generala: can not send mail ţi-am sugerat să verifici funcţionarea serverului de mail de pe server. Merge sau nu?

La crearea unui user nou acesta va primi un email, trimis automat de aplicaţie. Dacă serverul de mail nu merge, cu siguranţă vor apare erori, de unde şi eroarea "error sending mail". Verifică dacă funcţia php mail() merge! Fă un progrămel mic în care să foloseşti această funcţie sau din forum trimite-ţi un mesaj :-)
cipito
Utilizator înregistrat

Mesaj de cipito »

Merge functia de trimis mail de la server...

Am pe alt site, pe acelasi server, useri inscrisi pt 'news' si le-am trimis un mail acum cateva zile.. si acum 5 minute am trimis si din forum un mail..

Nu da eroare.. dupa ce completez forumlarul de new user, dupa ce dau SUBMIT, se incarca ;prima pagina a forumului automat'

Bine, dar cand un user isi schimba setarile? Acolo care e lagatura cu emailul? Ca la fel face..
cand da Profil : Save Changes, nu ii salveaza nimic..si intra la /forum/index.php adica prima pagina a forumului..

altceva..?
cipito
Utilizator înregistrat

Mesaj de cipito »

Am dat si sa fac un user nou,dar am bagat parole diferite...intentionat. La fel, intra in Index automat... :cry:

nici nu a dat eroare ca nu se potrivesc parolele.

Cand am instalat forumul din nou ultima data, am facut alta baza de date, goala, desigur. Si mergea sa fac user, doar ca..aceeasi 'error sending mail' dar userul il facea..si dadea si o eroare.

Apoi am schimbat in config.,php numele bazei de date.. in cea pe care o aveam inainte, ca aveam deja date in ea.. tot degeaba, se comporta cum am spus mai sus.. nu vrea useri, update profil, nu da erori, ci intra direct in index ;(
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Am incercat si eu sa ma insriu pe forumul tau dar... nu am reusit si nici erori nu am primit :?

Incearca modul debug, explicat in forumul: viewtopic.php?t=95.

Spune-mi ce versiune de Apache folosesti si de php. In php.ini exista linia de comanda:

display_errors = Off

Off este in mod implicit la versiunile 4.2.x - pune-l pe On pentru a vedea erorile de php - daca ele exista :-)

Verifica daca ai fisierul profile.php in radacina forumului si intreaba daca nu exista probleme la trimiterea datelor unui formular prin metoda POST - folosita de phpbb.
cipito
Utilizator înregistrat

Mesaj de cipito »

Am instalat Iarasi forumul... a nu stiu cata oara.
Am refacut IAR manual toate cele nu stiu cate conturi...

adica: dadeam RESGISTER NEW USER, bagam contul, apoi editam ci phpMYadmin tables phpbb_users si bagam parola si celelalte setari...

Deci am muncit un pic...cateva ore

Totul a fost OK, pana ce am mers la FORUMS si am refacut categoriile..si dupa ce am refacut categoriile, IOC functionare... gata REGISTER...

La fel si acum, IAR am pus forumul, am zis ca intai sa fac setarile.. [ la setari generale, language etc] si acu..iar nu mai merge sa dau REGISTER.

Am pus DEBUG da degeaba.. nu imi arata nimic.
Pur si simplu dupa ce dau 'register' imi face refresh cu INDEX.php

cred ca ma ia nebuneala.. :cry:
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

am putea realiza un episod din Dosarele X cu ceea ce ti se intampla tie cu acest forum.... :lol:

Daniel te-a rugat ceva...
danielt scrie: Spune-mi ce versiune de Apache folosesti si de php.
Deci da-ne toate detaliile despre versiunile:
- srv. Apache sau ce folosesti
- srv de baze de date
- php-ului

ajuta-ne ca sa te putem ajuta si noi :wink: si apoi vedem ce se poate face... :idea:
cipito
Utilizator înregistrat

Mesaj de cipito »

da.. asta era problema..

Php 2.0.3 merge de minune. Aveam pe undeva arhiva si am zis, intr-o ultima suflare, sa incerc sa il pun din nou.

Cred ca e vina mea ca nu am citit ce anume cere versiunea 4.

Da bine ca am reusit...

Va multumesc..si scuze. O sa stiu pe viitor ;)

Si o sa incerc sa vrajesc adminu sa faca update la php si apache la versiunile necesare.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”