Studentgl.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Studentgl.org
Ultima oară modificat 10-Mai-2008, 09:48:48 de către megastar, modificat 1 dată în total.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
E parerea mea.Nu ai decat sa o respecti.Nu ma contrazic absolut deloc.Imi place forumul arata bine ca structura,categorii etc...Daca nu ai observat am folosit si "prea" ... La urma urmei ce iti dau eu tie explicatii ?casperel scrie:Eu nu inteleg cum dumnezeu zici ca arata bine, dar tema nu-ti place. Te contrazici singur. Ca si cand ai zice: Imi place dar nu-mi place.. Strangespiridusu_l1 scrie:Arata destul de bine.
Tema nu prea-mi place...![]()
spiridusu e plecat in vacanta !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
Inca ceva , de ce in titlu ai pos "Studentgl.org" daca ai alt link la forum ? aa si inca ceva
Firefox can't find the server at www.studentgl.dublu.org.
Am observat o caracteristica a tuturor webmasterilor ,care atunci cand sunt pusi sa critice, toti spun ca trebuie schimbata tema ,fara insa a spune si de ce.pK - eXplosive scrie:Arata ca dracu, scuze de expresie da chiar asa e . Iconitele din descrierea forum-ului nu se potrivesc deloc cu tema , tema e oribila mai modific-o si u . Bafta
De ce nu se potrivesc iconitele?

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat