Fatal error: Allowed memory size... exhausted

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ph_antom
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Fatal error: Allowed memory size... exhausted

Mesaj de ph_antom »

Am cateva probleme prima ar fi

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in E:\Servercs\wamp\www\forum\includes\utf\data\utf_nfkc_qc.php on line 2

Cand incerc sa postez :( ...

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in E:\Servercs\wamp\www\forum\includes\utf\data\confusables.php on line 1

cand incerc sa modific un user sau sa il caut orice...

Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes ??? de ce imi da asa ce trebuie sa mai modific

Si mai am o problema nu imi trimite in mail adresa sa activez contul. Cineva mi`a spus k poate fi de la smtp...

Cine ma poate ajuta sa se uite la forum pas cu pas sau cine are rabdare sa imi spuna ce si cum pt k sunt incepator ... ms anticipat
Made by pH_aNtoM
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Deci in primul rand mai treci pe la reguli.

In al 2 lea rand se pare ca nu mai ai spatiu alocat pe HDD. Ce moduri ai instalat ?
ph_antom
Nou venit

Mesaj de ph_antom »

Folosesc Wamp5 (apache, mysql) si spatiu pe hdd e imposibil mai am 120 GB liberi
Made by pH_aNtoM
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Conform regulamentului, continutul unui subiect trebuie sa fie reprezentat pe scurt in titlul acestuia (lucru care la tine nu este indeplinit).

Cat despre eroarea ta, nu are nici o treaba cu spatiul de pe server. Uite aici cum poti repara respectiva eroare. http://www.tech-recipes.com/php_program ... ps777.html
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ph_antom
Nou venit

Mesaj de ph_antom »

Deci pana la urma ma ajuta cineva sa imi spuna ce sa fac ...
Made by pH_aNtoM
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Citeste articolul dat mai sus:
You can also make this change permanently for all PHP scripts running on the server by adding a line like this to the server's php.ini file:

memory_limit = 12M
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Cu greu ii faci pe oameni sa si citeasca. Daca nu te duci tu cu manuta lor si sa modifici si sa il feliciti dupa ca ce baiat destept este...nu cred ca ai vre-o sansa sa ii faci sa se uite aar peste ce le-ai dat.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ph_antom
Nou venit

Mesaj de ph_antom »

Nu e vb k nu m`am uitat, din contra ... dar nu inteleg ce vrea sa zica unde trebuie sa pun ini_set("memory_limit","12M"); ??
Made by pH_aNtoM
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

ph_antom scrie:Nu e vb k nu m`am uitat, din contra ... dar nu inteleg ce vrea sa zica unde trebuie sa pun ini_set("memory_limit","12M"); ??
Asta trebuie s-o pui in scriptul care apeleaza serverul PHP si nu are rost, mai bine modifici in php.ini
kidor
Utilizator înregistrat

Eroare la custom profile fields !

Mesaj de kidor »

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\wamp\www\forum\includes\utf\data\confusables.php on line 1

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”