Cum pot sa fac?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Euro
Utilizator înregistrat

Cum pot sa fac?

Mesaj de Euro »

Salut..! am facut un WebDesing de jocuri in html...! am doar o problema..cum pot sa leg un index sa fie unde vreau eu ! Exp : site e www.GoodFight.uv.ro si problema mea ca indexu de jos a doua nu-l pot baga la "intra" adk sa le leg linkurile degeaba am scris tot nu merge? stie oare cineva cum sal fac? pls si cat mai repede sa pot lucra la el in continuare...! thx 8)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

repede: eu nu inteleg ce vrei sa faci si nu iti iese 8)
Euro
Utilizator înregistrat

Mesaj de Euro »

deci daca teai uitat bine pe webdesing...! deci vezi partea a doua jos! mno indexu acela vreau sal scot de acolo si sa fie la "Intra" si nush dc nu mere! sau nu am facut eu oare bine.!
Seawolf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Seawolf »

1.nu vad care e legatura dintre phpbb si ce ai tu acolo
2.tot ce ai facut acolo a fost un save as si n-ai nici o sansa sa faci pe cineva sa se logheze acolo
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Euro - in primul si in primul rand invata sa scrii corect in limba romana, si afla ca exista un anume "gen" de exprimare pe care romanii o pot intelege.

Daca vei continua sa scrii mesaje pe care nu le intelge nimeni si in sectiuni care nu corespund problemei tale, ori iti voi muta topicul (primul pas) ori ti-l voi inchide (cel de-al doilea pas).

Concluzia este urmatoarea: Acest subiect va fi mutat in Diverse pentru ca nu are treaba cu phpBB 3, iar daca te-ai hotarat sa spui exact care este problema pe care o ai, vei fi nevoit sa vorbesti cat de cat romaneste si fara "adk", "sal" sau initiative de explicare ca "indexu de jos a doua nu-l pot baga la "intra" adk sa le leg linkurile degeaba am scris tot nu merge".
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de megeo »

Fara suparare euro, dar altfel nu avem cum sa te ajutam.
cum ar fi daca ti-am raspunde unei probleme intr-un limbaj pe care nu-l intelegi?
geo
Euro
Utilizator înregistrat

Mesaj de Euro »

Scuzatima de exprimare nu prea stiu romaneste..! Deci problema mea e ca indexu de jos al 2-lea vreau sal mut la "intrare" si nu stiu cum! SPER CA ACUMA ATI INTELES CE VREAU SA ZIC!!! :x
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Tu vrei sa muti "chestia" aia de jos cu GoodFight sus in locul celei cu BiteFight?

PS : Asta o sa fie ceva clona la BiteFight ?
spiridusu e plecat in vacanta !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de megeo »

Euro scrie:Scuzatima de exprimare nu prea stiu romaneste..! Deci problema mea e ca indexu de jos al 2-lea vreau sal mut la "intrare" si nu stiu cum! SPER CA ACUMA ATI INTELES CE VREAU SA ZIC!!! :x
hai k e simplu rau de tot, intri si tu cumva pe ftp, gasesti tu acolo cum, si kuti un index pe carel modif cu un editor (notepad,wordpad,microsoft frontpage,dreamwaver,samd) si stergi ce nu-ti convine si-l pui pe intra sau unde vrei. :x :x :x

si acuma pe romaneste:

Un site nu poate avea doua indexuri. Indexul este pagina pe care o afiseaza un server la accesarea domeniului ( default este index.php sau index.html )

Tu ce ai acolo este o pagina in care se repeta un cod, sau ai un alt cod ce tu nu-l vrei. Ideea este ca tu sa deschizi acel index cu un editor (notepad, wordpad ,microsoft frontpage, dreamwaver ,samd) si sa-l modifici; ca sa-l modifici trebuie sa-l intelegi. incearca sa stergi dupa partea cu "intra" ce consideri tu ca nu isi are locul acolo, dar fara </body>, ?> si alte tag-uri care sunt deschise pe primele randuri.

AI INTELES CE VREAU SA-TI EXPLIC?
geo
Mallzebuth
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.2
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Mallzebuth »

Cata rabdare aveti. De-asta imi place forumul asta. :lol:

Da, site-ul se pare a fi o clona BiteFight (celebru printre cei fara ocupatie).
Euro, ai copiat tu index-ul, dar nu stiu cum vei face jocul... :roll:

Meniul iti apare de doua ori (precum si alte imagini din partea de jos) Alea vrei sa apara cand dai click pe "inregistrare", nu? Copiezi toata partea aceea de cod, si o pui intr-un alt fisier, numit inregistrare.php (sau ce nume i-ai dat tu). Cu Dreamweaver e mult mai usor. Nu e nevoie sa stii html sau php. Din "design" iti va selecta codul automat.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”