Problema la instalare
Problema la instalare
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Ce are frate??
Ce are frate??
Re: Problema la instalare
SaMaSugi scrie:phpBB : Critical Error
Ce are frate??
Ok .. lui nu i se poate raspunde .. sper sa mi`o pute`ti face mie .. si poate multor altora.
Am instalat apache in C:\apache
C:\apache\htdocs\phpmyadmin\
C:\php
C:\mysql
Toate bune si frumoase pana aici.
http://localhost/phpinfo.php si acesta este ok....
PhpMyAdmin lucreaza in parametri normali, facand setarile de root@localhost cu parola aferenta , iar la logare in baza de date am gasit din default de la instalare db numita mysql care are 6 tabele. Ok si cu partea aceasta. Acum cand am incercat sa mai fac o baza de date cu Creaza baza de date noua si am facut o asa numita db "forum".
Si pana aici e ok .. dar .. la conectarea pe ftp si dupa ce am facut upload in C:\apache\htdocs\forum am incercat instalarea cum o cere instalul dar spre surprinderea mea dupa ce am pus toate datele exact cul le oferiti dumneavoastra imi apare ceea ce scria si tipul de mai sus cu hai sa zic un username mai putin ortodox.
Daca ma puteti ajuta sau poate trebuie sa mai fac ceva orice sfat imi va fi de ajutor si va multumesc anticipat.
Banuiesc ca trebuie ceva setat pe la mysql dar nu imi pot da seama cum se poate da access de pe localhost-ul meu . posibil sa nu fi creat bine baza de date.
O singura rugaminte in final .. nu ma trimitetzi pe phpromania.net, pentru ca .. (sa-mi fie iertat poate va sunt colegi unii de pe acolo sau poate gresesc eu), dar acolo topicurile sunt ori neesentiale ori chiar pot spune ca sunt prost organizate si nu gasesc nimka din ceea ce am nevoie.
Va multumesc si astept un raspuns !
Uhhh am revenit ...
Imi vine sa râd de mine
... am pus forumul ... iarashi e ok 
Acum am alta problema.. Dupa instalare si stergerea celor doua treburi ce trebuiau de sters , acum ma confrunt cu faza urmatoare.
Scriu user-ul Admin cu parola cu care m-am inscris (cica tot la mine), si apoi surpiza , in loc sa ma logheze imi da : The page cannot be displayed din : http://localhost/forum/profile.php.
Nu imi pot da seama care e treba de data asta...
Poate ceva idei .. un sfat .. sigur iara nu am citi ceva pe undeva cu atentie sau sigur nu am facut o setare corect pe undeva d data asta.
uhaaa .. pai eu sunt belea iote ca nici la user nu mere treaba:
Am vrut sa fac un user nou pe forumul meu dar iar surpriza:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\emailer.php
$empty_to_header = ($to == '') ? TRUE : FALSE;
Ceva idei ?

Acum am alta problema.. Dupa instalare si stergerea celor doua treburi ce trebuiau de sters , acum ma confrunt cu faza urmatoare.
Scriu user-ul Admin cu parola cu care m-am inscris (cica tot la mine), si apoi surpiza , in loc sa ma logheze imi da : The page cannot be displayed din : http://localhost/forum/profile.php.
Nu imi pot da seama care e treba de data asta...
Poate ceva idei .. un sfat .. sigur iara nu am citi ceva pe undeva cu atentie sau sigur nu am facut o setare corect pe undeva d data asta.
uhaaa .. pai eu sunt belea iote ca nici la user nu mere treaba:
Am vrut sa fac un user nou pe forumul meu dar iar surpriza:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\emailer.php
$empty_to_header = ($to == '') ? TRUE : FALSE;
Ceva idei ?
Ultima oară modificat 01-Mai-2004, 00:05:38 de către underchat, modificat 1 dată în total.
Intre timp Tir .. iti pot adresa o intrebare ?
Stii cumva unde pot gasi o arhiva soft ceva pentru affiliate program ? Sau macar un site gen php-nuke care sa meraga dupa aceleasi criterii cum se instaleaza si phpbb ?
upsss uite ca au fost mai multe intrebari
ehhh oricum decat sa halim din sptiul de aici te invit pe irc ... pe undernet .. nu fac reclame la canale aha ca da whois la NoName
Stii cumva unde pot gasi o arhiva soft ceva pentru affiliate program ? Sau macar un site gen php-nuke care sa meraga dupa aceleasi criterii cum se instaleaza si phpbb ?
upsss uite ca au fost mai multe intrebari

ehhh oricum decat sa halim din sptiul de aici te invit pe irc ... pe undernet .. nu fac reclame la canale aha ca da whois la NoName

Faza dura ... am pus iara forumul ... cand dau sa ma loghez imi spune acelashi lucru.
Insa cand dau cu http://localhost/forum/ ma da direct logat ca admin pot face tot ce doresc .. insa dupa ce dau logout si incerc sa ma loghez inapoi .. cu stupoare constat ca iar imi da The page cannot be displayed .. si la de-login acelasi lucru.
The page cannot be displayed
ceva nu lucreaza in totalitae cu baza mea de date sau poate ca nu sunt detate privilegiile de pe phpmyadmin.. si acolo iara sunt in plop.
Insa cand dau cu http://localhost/forum/ ma da direct logat ca admin pot face tot ce doresc .. insa dupa ce dau logout si incerc sa ma loghez inapoi .. cu stupoare constat ca iar imi da The page cannot be displayed .. si la de-login acelasi lucru.
The page cannot be displayed
ceva nu lucreaza in totalitae cu baza mea de date sau poate ca nu sunt detate privilegiile de pe phpmyadmin.. si acolo iara sunt in plop.
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Şterge şi tu cookie-ul de la forum pe care îl ai pe undeva prin C:\Documents and Settings\User\Cookies\User@localhost[1].txt şi intră din nou pe forum sau foloseşte acest script pentru a-ţi reseta cookieurile; faci un fişier php în care copii liniile de mai jos, apoi il copii in directorul rădacină al forumului şi îl rulezi din browser
Cod: Selectaţi tot
<?
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
//reset cookie name
echo "Resetting: Cookie_Name<br>";
$sql = "update `" .$table_prefix."config` set `config_value`='phpbb2mysql' where `config_name`='cookie_name'";
echo "Query: <br>";
echo $sql;
echo "<br>";
$result = $db->sql_query($sql);
if ($result == 1) {
echo "<b><font color='green'>Sucess!</font></b><br>";
} else {
echo "<b><font color='red'>Failure!<br></font></b>";
}
echo "<br><br>";
//reset cookie path
echo "Resetting: Cookie_Path<br>";
$sql = "update `" .$table_prefix."config` set `config_value`='/' where `config_name`='cookie_path'";
echo $sql;
echo "<br>";
if ($result == 1) {
} else {
}
echo "<br><br>";
//reset cookie domain
echo "Resetting: Cookie_Domain<br>";
$sql = "update `" .$table_prefix."config` set `config_value`='' where `config_name`='cookie_domain'";
echo $sql;
echo "<br>";
if ($result == 1) {
} else {
}
echo "<br><br>";
//reset cookie secure
echo "Resetting: Cookie_Secure<br>";
$sql = "update `" .$table_prefix."config` set `config_value`='0' where `config_name`='cookie_secure'";
echo $sql;
echo "<br>";
if ($result == 1) {
} else {
}
?>