Backup
Backup
Ma ajuta cineva cu un backup ? Am citit acel articol dar eu vreau sa schimb de pe gfx.gen0cid.ro pe ultimate-gfx.net ! Am gasit backup de la fostul forum ? Dar inainte pe gfx aveam baza de date gfxgeg_phpbb si aici am ultimate_ultimate . Am incercat sa deschid backup si sa dau replace sa caute phpbb si sa modifice cu ultimate . Am dat replace all . sau modificat toate si cand am bagat backup aparea o eroare cu search . Am dat import din phpmyadmin
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Ai phpMyAdmin pe noul domeniu ?
Schimbă prefixul la cel nou din fişierul config.php aflat în root cu cel după forumul vechi apoi dă import la baza de date.
Schimbă prefixul la cel nou din fişierul config.php aflat în root cu cel după forumul vechi apoi dă import la baza de date.
Ultima oară modificat 01-Mai-2008, 22:20:20 de către Muzet, modificat 1 dată în total.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Ai modificat fişierul config.php la prefix acolo ?
Acum salvezi baza de date dacă încă nu a fost salvată,intri în phpMyAdmin la noul domeniu,mergi pe baza de date pe care e instalat forumul şi sus ai o căsuţă cu SQL,apasă pe ea şi pune tot din fişierul cu baza de date,asta ar fi prima metodă.
A două intră în phpMyAdmin,mergi pe baza de date pe care e instalat forumul şi apasă pe Import,acolo pui fişierul de la bază şi aştepţi.
Acum salvezi baza de date dacă încă nu a fost salvată,intri în phpMyAdmin la noul domeniu,mergi pe baza de date pe care e instalat forumul şi sus ai o căsuţă cu SQL,apasă pe ea şi pune tot din fişierul cu baza de date,asta ar fi prima metodă.
A două intră în phpMyAdmin,mergi pe baza de date pe care e instalat forumul şi apasă pe Import,acolo pui fişierul de la bază şi aştepţi.
Asa arata config.php
Asa apare cand intru pe ultimate-gfx.net
O eroare aparuta in timpul backupului
Cod: Selectaţi tot
<?php
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'ultimate_ultimate';
$dbuser = 'ultimate_ultimat';
$dbpasswd = 'istare';
$table_prefix = 'gfxgen0_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>
Warning: include(./language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ultimate/public_html/includes/functions.php on line 828
Warning: include(./language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ultimate/public_html/includes/functions.php on line 828
Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ultimate/public_html/includes/functions.php on line 828
phpBB :
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'ultimate_ultimate.gfxgen_config' doesn't exist
SELECT * FROM gfxgen_config
Line : 215
File : common.php
SQL query:
INSERT INTO phpbb_search_wordlist( word_text, word_id, word_common )
VALUES (
'temporar', '9775', '0'
);
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'temporar' for key 1
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Puţin experimentat