Problema importanta !!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Problema importanta !!
Am si eu o problema folosesc php3 , dar inca nu sunt familiarizat cu acest forum, cum fac ca moderatorii sa aiba numele cu verde si sa apara pe forum cu numele verde, iar ceilalti administratori numele rosu...momentan doar eu am numele rosu restu nu . Si mai am o erroare nu trimite mail de confirmare .
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Problema importanta !!
Ai greşit Myky.
Verifică setările de la E-mail setting aflat la Client communication în ACP.
Se numeşte phpBB 3,mai întâi va trebuie să creezi un grup numit Moderatori de la Users and Groups aflat în ACP,de acolo setezi şi culoarea apoi apeşi pe Members şi pui userii pe care îi vrei să îi colorezi în acel grup.Creat0r scrie:Am si eu o problema folosesc php3 , dar inca nu sunt familiarizat cu acest forum, cum fac ca moderatorii sa aiba numele cu verde si sa apara pe forum cu numele verde, iar ceilalti administratori numele rosu...momentan doar eu am numele rosu restu nu . Si mai am o erroare nu trimite mail de confirmare .
Verifică setările de la E-mail setting aflat la Client communication în ACP.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema importanta !!
e corect acest sfat, insa numai numele grupului va fi scris cu aceasta culoare, pentru ca si culoarea unui membru al grupului sa fie scrisa cu aceeasi culoare trebuie sa mergi in PA - Utilizatori si grupuri - selectezi membru - slectezi formular Grupuri - Click Specifică grupul implicit pentru acest membru.Muzet scrie:...mai întâi va trebuie să creezi un grup numit Moderatori de la Users and Groups aflat în ACP,de acolo setezi şi culoarea apoi apeşi pe Members şi pui userii pe care îi vrei să îi colorezi în acel grup.
- dorin
- Fost coleg
Re: reaspuns
Ai facut ce am scris eu mai sus ?Creat0r scrie:Am dat unui user moderator global, care pe prima pagina la forum apare verde fosforesctent. iam aplicat si culoarea insa numele ii ramane cum era inainte (culoarea).
- dorin
- Fost coleg
Nu e vorba de permisiuni, iti mai scriu odata +o noua varianta poate te ajuta:Creat0r scrie:Deci sa zicem ca trebuie sa ii dau lu x moderator (sau administrator) cum procedez. pentru ca ma incurc in atatea permisiuni de 2 zile numai asta visez. Vreau exact daca nu cer mult pas cu pas .
varianta 1: mergi in PA - Utilizatori si grupuri - selectezi membrul din grupul respectiv - selectezi formular Grupuri - Click Specifică grupul implicit pentru acest membru.
varianta 2: mergi in PA - Utilizatori si grupuri - Addministrare Grupuri - la grupul respectiv click Membri - Marchezi membrii - din lista derulanta alegi - Specifica grupul implicit pentru acest membru - Trimite.
Asta e tot