Problema importanta !!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Creat0r
Utilizator înregistrat

Problema importanta !!

Mesaj de Creat0r »

Am si eu o problema folosesc php3 , dar inca nu sunt familiarizat cu acest forum, cum fac ca moderatorii sa aiba numele cu verde si sa apara pe forum cu numele verde, iar ceilalti administratori numele rosu...momentan doar eu am numele rosu restu nu . Si mai am o erroare nu trimite mail de confirmare .
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Ai functia de mail activata pe host?

Ca sa ai moderatori si administratori cu acele culori trebuie sa setezi permisiunile userilor. Adica userii aceea ii faci Moderatori si Administratori de la permisiuni.

Daca mai ai alte intrebari asteptam.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Problema importanta !!

Mesaj de Muzet »

Ai greşit Myky.
Creat0r scrie:Am si eu o problema folosesc php3 , dar inca nu sunt familiarizat cu acest forum, cum fac ca moderatorii sa aiba numele cu verde si sa apara pe forum cu numele verde, iar ceilalti administratori numele rosu...momentan doar eu am numele rosu restu nu . Si mai am o erroare nu trimite mail de confirmare .
Se numeşte phpBB 3,mai întâi va trebuie să creezi un grup numit Moderatori de la Users and Groups aflat în ACP,de acolo setezi şi culoarea apoi apeşi pe Members şi pui userii pe care îi vrei să îi colorezi în acel grup.
Verifică setările de la E-mail setting aflat la Client communication în ACP.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema importanta !!

Mesaj de dorin »

Muzet scrie:...mai întâi va trebuie să creezi un grup numit Moderatori de la Users and Groups aflat în ACP,de acolo setezi şi culoarea apoi apeşi pe Members şi pui userii pe care îi vrei să îi colorezi în acel grup.
e corect acest sfat, insa numai numele grupului va fi scris cu aceasta culoare, pentru ca si culoarea unui membru al grupului sa fie scrisa cu aceeasi culoare trebuie sa mergi in PA - Utilizatori si grupuri - selectezi membru - slectezi formular Grupuri - Click Specifică grupul implicit pentru acest membru.
Creat0r
Utilizator înregistrat

reaspuns

Mesaj de Creat0r »

Am dat unui user moderator global, care pe prima pagina la forum apare verde fosforesctent. iam aplicat si culoarea insa numele ii ramane cum era inainte (culoarea).
dorin
Fost coleg

Re: reaspuns

Mesaj de dorin »

Creat0r scrie:Am dat unui user moderator global, care pe prima pagina la forum apare verde fosforesctent. iam aplicat si culoarea insa numele ii ramane cum era inainte (culoarea).
Ai facut ce am scris eu mai sus ?
Creat0r
Utilizator înregistrat

Mesaj de Creat0r »

Deci sa zicem ca trebuie sa ii dau lu x moderator (sau administrator) cum procedez. pentru ca ma incurc in atatea permisiuni de 2 zile numai asta visez. Vreau exact daca nu cer mult pas cu pas .
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Creat0r scrie:Deci sa zicem ca trebuie sa ii dau lu x moderator (sau administrator) cum procedez. pentru ca ma incurc in atatea permisiuni de 2 zile numai asta visez. Vreau exact daca nu cer mult pas cu pas .
Nu e vorba de permisiuni, iti mai scriu odata +o noua varianta poate te ajuta:

varianta 1: mergi in PA - Utilizatori si grupuri - selectezi membrul din grupul respectiv - selectezi formular Grupuri - Click Specifică grupul implicit pentru acest membru.

varianta 2: mergi in PA - Utilizatori si grupuri - Addministrare Grupuri - la grupul respectiv click Membri - Marchezi membrii - din lista derulanta alegi - Specifica grupul implicit pentru acest membru - Trimite.

Asta e tot :wink:
Creat0r
Utilizator înregistrat

Mesaj de Creat0r »

Multumesc mult de tot nu cred ca ma descurcam :lol:
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”