fiser .swf

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cybernetyc
Utilizator înregistrat

fiser .swf

Mesaj de Cybernetyc »

imi cer scuze .. poate nu am nimerit-o bine . dar am cumparat de curand un templte de pe un site profesonal . si trebuie sa editez niste chestii .. miau dat si un program sothnik swf decompiler .. sa il fac .flt .. ok lam facut . flt .. dar acum nu stiu ce sa fac mai departe ca sa il editez .. ma poate ajuta careva ?
...
Octopus
Utilizator înregistrat

Re: fiser .swf

Mesaj de Octopus »

Cybernetyc scrie:imi cer scuze .. poate nu am nimerit-o bine . dar am cumparat de curand un templte de pe un site profesonal . si trebuie sa editez niste chestii .. miau dat si un program sothnik swf decompiler .. sa il fac .flt .. ok lam facut . flt .. dar acum nu stiu ce sa fac mai departe ca sa il editez .. ma poate ajuta careva ?
Omule nu stiu de unde ai cumparat tu template-ul dar ar fi trebuit sa-ti dea sursa deja decompilata (cel mai probabil un .fla).
Oricum daca tot le-ai fost client banuiesc ca ofera si un suport tehnic cat de mic acolo, asa ca "arunca" o intrebare la ei.

Succes!

P.S. Pentru modificare .fla poti sa-mi trimit PM (o fac gratuit ).
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”