[DEZV] Calendar MOD
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- htoma
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: [DEZV] Calendar MOD
si au vreau
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
preiei tu traducerea la Topic Calendar - fisierul language/lang_english/lang_calendar.php din arhiva de aicihtoma scrie:si au vreau
- htoma
- Nou venit
Din cate am vazut eu fisierul language/lang_english/lang_calendar.php se gaseste in arhiva de la cealalta varianta eu o sa ma ocup de aceea nu de cea care este indicata in link daca tre` sa fac traducerea lui lang_extend_topic_calendar.php te rog sa ma anunti !bogdan scrie:preiei tu traducerea la Topic Calendar - fisierul language/lang_english/lang_calendar.php din arhiva de aicihtoma scrie:si au vreau
Oricum am vazut ca nu e f. mult
Apropo as vrea si eu sa includ modulul in forumul de la phpnuke ai idee cum !
Merci
- bogdan
ai dreptate - preia tu lang_extend_topic_calendar.php din arhiva phpBB 2 Calendar !htoma scrie:Din cate am vazut eu fisierul language/lang_english/lang_calendar.php se gaseste in arhiva de la cealalta varianta eu o sa ma ocup de aceea nu de cea care este indicata in link daca tre` sa fac traducerea lui lang_extend_topic_calendar.php te rog sa ma anunti !bogdan scrie:preiei tu traducerea la Topic Calendar - fisierul language/lang_english/lang_calendar.php din arhiva de aicihtoma scrie:si au vreau
Oricum am vazut ca nu e f. mult
deschide te rog un alt subiect !htoma scrie: Apropo as vrea si eu sa includ modulul in forumul de la phpnuke ai idee cum !
Merci
- bogdan
Re: Vine
in regula ! atunci mai ramane de tradus MOD-ul Topic Calendar !htoma scrie:Am uitat sa le trimit le-am facut atunci dar .... scuze!
PS. cand vrei sa dai raspuns la acest subiect/un subiect foloseste butonul Raspunde si nu Topic nou !
- ciprianmp
- Utilizator înregistrat
Topic Calendar
Cred ca ai incurcat fisierele in primul mesaj, adica
Pentru Topic Calendar, traducerea mea este cam asa:
mesaj modificat de administrator
Cine vrea sa-l mai ajusteze si sa-l faca public, e liber s-o faca. Bogdane, poti sterge mesajul asta daca devine perimat. Succes!
apartine lui Topic Calendar si invers...fisier: lang_extend_topic_calendar.php

Pentru Topic Calendar, traducerea mea este cam asa:
mesaj modificat de administrator
Cine vrea sa-l mai ajusteze si sa-l faca public, e liber s-o faca. Bogdane, poti sterge mesajul asta daca devine perimat. Succes!