[FINALIZAT] Stil nou
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[FINALIZAT] Stil nou
am facut zilele astea o tema pentru phpbb si as vrea sa-mi spuneti parera voastra despre cum arata.
stiluri_demo/select_style.php?bbtheme=mjrStyle
stiluri_demo/select_style.php?bbtheme=mjrStyle
Ultima oară modificat 07-Mai-2006, 01:43:29 de către MJR, modificat 1 dată în total.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
felicitari, mjr ! este reusita tema pe care ai creat-o ! am avut dreptate cand am spus in subiectul [IDEE] Hai sa facem un template ! ca mai bine lucram individual ca sa cream teme noi !
daca vrei sa faci publica tema in sectiunea Stiluri demo, trimite-o pe mail la mine sau la danielt !
PS. ai lucrat pe template-ul pentru limba engleza ?
daca vrei sa faci publica tema in sectiunea Stiluri demo, trimite-o pe mail la mine sau la danielt !
PS. ai lucrat pe template-ul pentru limba engleza ?
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
multumesc ....
l-am facut pentru phpbb 2+.... eu am un phpbb modificat. are multe moduri pese pe el. l-am probat.. si nu a mers. pentru acea versiune, trebuie modificate mai multe fisiere. oricum eu l-am facut pe versiunea phpbb 2.0.8 nu l-am facut pentru forumul meu, ci asa.. din distractie
am trimis fisierul cu tema.... sper sa ajunga
l-am facut pentru phpbb 2+.... eu am un phpbb modificat. are multe moduri pese pe el. l-am probat.. si nu a mers. pentru acea versiune, trebuie modificate mai multe fisiere. oricum eu l-am facut pe versiunea phpbb 2.0.8 nu l-am facut pentru forumul meu, ci asa.. din distractie

am trimis fisierul cu tema.... sper sa ajunga