cum pot sa ... ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot sa ... ?
Cum pot sa pun si eu la un forum cand cineva vrea sa vada de ex un forum : Tutoriale , sa se inregistreze pentru a vedea acel forum ? ...
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
Citeste regulamentul:
2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
- numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
-
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
Ca sa nu se mai repete, doah !?
Ultima oară modificat 08-Mai-2008, 19:17:32 de către pK - eXplosive, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
te-am intrebat pe tine? .... inteleg ca vrei sa faci multe topicuri dar asta e ... creka daca va uitatati la totul forumul asta , mai mult de jumate din topicuri sunt facute asa ! Hai lasati sa fie ca voipK - eXplosive scrie:Ca sa nu se mai repet, doah !?

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
pK - eXplosive, am observat că la fiecare topic la care un user greşeşte îi atragi atenţia, nu cred că aşa o să ajungi moderator pe aici, asta cred că vrei să ne arăţi că eşti bun în funcţia de moderator, mai bine ai ajuta pe unde ştii decât să îi enervezi mai rău.
Lord_marco, atunci când creezi o categorie nouă ai un link acolo pe care scrie set permissions, apasă acolo şi selectezi grupul pe care vrei să adaugi permisiuni, în cazul tău Guests, setează din lista de acolo No Access sau apasă pe Advanced Mode şi setează după cum vrei, dacă nu te descurci cu limba engleză instalează pachetul cu fişierele în română.
Lord_marco, atunci când creezi o categorie nouă ai un link acolo pe care scrie set permissions, apasă acolo şi selectezi grupul pe care vrei să adaugi permisiuni, în cazul tău Guests, setează din lista de acolo No Access sau apasă pe Advanced Mode şi setează după cum vrei, dacă nu te descurci cu limba engleză instalează pachetul cu fişierele în română.
Ultima oară modificat 08-Mai-2008, 19:22:46 de către Muzet, modificat 1 dată în total.