autentificare automata / drepturi

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ioshicumine
Utilizator înregistrat

autentificare automata / drepturi

Mesaj de ioshicumine »

Salut!Am urmatoarea problema:am creat o categorie in care am creat niste forumuri!As dori ca cine se inregistreaza sa ceara permisiunea mea(eventual prin mail),eu sa-l asociez unui anumit grup,iar acel grup sa nu vada decat un anumit forum !De exemplu am categoria:Categorie1 in care am Forum1 si Forum2, vine X1 si se inregistreaza(in acest moment el nu are dreptul de a vedea nici un forum),eu il asociez grupului IntrebaretziForum1 si el poate vedea(si pune intrebari)doar la Forum1(la Forum2 nu poate)
MULTUMESC MUUUUUULTT!
ioshicumine
Utilizator înregistrat

Mesaj de ioshicumine »

Mai ar fi ceva,pentru simplificare,sa zicem ca pot crea eu userii respectivi!CUm ii pot face sa vada doar anumite forumuri????/
ioshicumine
Utilizator înregistrat

Mesaj de ioshicumine »

Cica am gasit solutia?(era sub okii mei:)..a mai intervenit insa ceva:userii se llogheaza din afara forumului(forumul e integrat intr-un site mai mare)...si as vrea cand apasa pe FORUM sa fie deja logati
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Poţi să faci box-urile de logare pe altă pagină, uităte la acest mesaj: viewtopic.php?p=4774#4774

Sper să fi înţeles problema ta. :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”