Schimbare culoare

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Upload
Nou venit

Schimbare culoare

Mesaj de Upload »

Buna,

Am o intrebare legata de schimbatul culorii doar unei parti din tema...

Deci as vrea la prosilver sa schimb culoarea doar la partea de jos subliniata ca aici :

Imagine

Are cinva vreo idee cum sa schimb doar acolo culoarea de ex sa pun doar in dreptunghiul ala verde.

Ms :)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Poi daca schimbi culoarea o schimbi la tot forum-ul, dar daca adaugi un cod html pentru a schimba culoarea oare merge? Cauta prin footer.html ceva de acolo un keyword si bagi si u

Cod: Selectaţi tot

<font color="culoare">scrisul</font>
poate merge, bafta.
Upload
Nou venit

Mesaj de Upload »

pK - eXplosive scrie:Poi daca schimbi culoarea o schimbi la tot forum-ul, dar daca adaugi un cod html pentru a schimba culoarea oare merge? Cauta prin footer.html ceva de acolo un keyword si bagi si u

Cod: Selectaţi tot

<font color="culoare">scrisul</font>
poate merge, bafta.
nu vreau la tot forumul vreau doar ala stiu ca se poate am si vazut pe 2 forumuri... ce cod mi-ai dat tu acolo din cate stiu eu nu prea are nici o legatura cu ce am intrebat eu...:|

Eu vreau sa fie background-ul schimbat de acolo nu doar un text cu culoare diferita 8-|
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Cauta exact in index_body.html care este clasa div-ului in care sunt integrate statisticile si apoi cauta in css clasa si adauga background-color: cod_hex;
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Credeam ca doar scris-ul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”