CNF Records Oficial Forum
-
- Utilizator înregistrat
CNF Records Oficial Forum
Salutare .. CNF Records este un lable de muzica Hip-Hop din Romania ... este o grupare de artisti care il au in frunte pe Bugy , creatorul labelului , pentru cei interesati de muzica hip hop .. underground va asteptam pe forum ..
www.muzica-cnf.com
www.forum.muzica-cnf.com
astept parereri despre tempalte-ul de pe forum .. vreau sa va anunt ca urmeaza o varianta originala .. varianta care e am laut-o de pe phpbbhacks ..
www.muzica-cnf.com
www.forum.muzica-cnf.com
astept parereri despre tempalte-ul de pe forum .. vreau sa va anunt ca urmeaza o varianta originala .. varianta care e am laut-o de pe phpbbhacks ..
...
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
Top-neT scrie:muzica care o publicati e vrajealapublicati si voi ceva muzica cu mesaj real
ma refer la Bugy ... ca atata am ascultat .
Bft

...
- Crazy Man
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Foarte frumos site & forum!
Va felicit..
Si astia care ati zis ca nu va place, faceti ceva ca el si dupa mai vb
.
Bafta.
Va felicit..
Si astia care ati zis ca nu va place, faceti ceva ca el si dupa mai vb

Bafta.
Vizitati blog-ul meu personal: http://thecrazyest.com/
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Arata binisor site-ul ... Intr-adevar e cam lat ...
Cat despre forum,cred ca era mai indicat sa postez la Forumuri ... Nu-mi plac icon de la msje noi,vechi.Cam putine categorii.
Cat despre forum,cred ca era mai indicat sa postez la Forumuri ... Nu-mi plac icon de la msje noi,vechi.Cam putine categorii.
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
Top net .. imi pare rau .. chiar ai un rationament din punct de vedere motoriu .. foarte redus .. imi pare rau ca iti spun asta , nu vreau sa te jignesc.. el face haz de necaz .. el doreste sa satirizeze artistii de 2 bani care sunt in Baia Mare .. care fura negative.. si care spun in unele piese ca se plimba cu Impala si ca se impusca ... el doreste sai satirizeze pe ei . daca doresti sa asculti cum canta el normal .. descarca albumul .. si asculta loialitate .. mie aia imi place cel mai mult .. consider ca reflecta foarte bine realitatea .. asculta ce zice la " noi nu traim in cartiere " .. Noi nu traim pe strazi , ci pe sosele .. noi nu traim in cartiere , noi traim bine , n-avem bele noi nu traim in cartiere , aici doreste sa spuna ca majoritatea artistilor canta despre cartiere , despre cum se drogheaza ei , despre cum iau luat politita .. dar defapt sunt vrajeli .. numai bine...Top-neT scrie:Ma tu ai auzit ce zice ? Ca noi nu traim in cartiere aveam ... bla bla bla .. oare chiar asa e ? se refera la ROMANIA nu doar la ei..
Crazy Man ..
Iti multumesc pentru imrepsiile placuta care le ai .. ne bucuram sa vedem ca munca noastra si a lor este apreciata , aici in Nord nu sunt forumuri de rap/hip-hop ... noi dorim sa facem un fel de hades ..
acum am vazut reclama.. si am spus ca aici e incadreaza ambele, sti ? eu zic ca ar fi bine sa il lasati asa ... sa vada lumea si forumul si site-ul ... va rog .. daca se poatespiridusu_l1 scrie:Arata binisor site-ul ... Intr-adevar e cam lat ...

...
-
- Utilizator înregistrat